Get started with ExpressVPN.
Wat kunt u met een VPN?
Laten zien
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 manieren om uw VPN te gebruiken
Nu bekijken

Deze gids legt uit hoeveel apparaten tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden kunnen zijn, en wat u moet doen als u de waarschuwing “Verbindingslimiet bereikt” krijgt.

Spring naar…

Hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd met de VPN verbinden?
En als ik meer dan 5 apparaten wil verbinden?
Haal alles uit uw ExpressVPN abonnement

Hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd met de VPN verbinden?

Met een enkel abonnement kunt u vijf apparaten tegelijkertijd met ExpressVPN verbinden, ongeacht het platform (inclusief virtuele apparaten). U kunt ExpressVPN installeren op een eindeloos aantal apparaten, maar er kunnen op elk moment slechts vijf verbonden zijn.

Voorbeelden van mogelijke combinaties van apparaten

Eén enkel ExpressVPN abonnement kan worden gebruikt op:

• vijf computers, of
  • twee iPhones, twee iPads en een MacBook, of
  • twee computers, een Kindle Fire, een iPhone en een router, of
  • welke combinatie dan ook, ongeacht het type apparaat.

As u de verbindingslimiet bereikt hebt en op een ander apparaat wilt verbinden, moet u de verbinding van één van de verbonden apparaten verbreken. Om de verbinding te verbreken klikt of tikt u op de Aan Button.

Als u de melding “Verbindingslimiet bereikt” krijgt maar slechts vijf of minder apparaten zijn verbonden, kunt u voor onmiddellijke ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

En als ik meer dan 5 apparaten wil verbinden?

Als u ExpressVPN wilt gebruiken met meer dan vijf apparaten tegelijkertijd kunt u:

Use ExpressVPN on different devices simultaneously.

Terug naar boven

Haal alles uit uw ExpressVPN abonnement

Maak optimaal gebruik van uw ExpressVPN abonnement door de ExpressVPN app te installeren op al uw computers en apparaten. Zie de handleiding voor:

Hulp nodig?  Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.