Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

Om de Chrome extensie van ExpressVPN Keys te gebruiken, moet u de ExpressVPN app voor Windows, Mac of Linux geïnstalleerd hebben, evenals een ExpressVPN account.

Als u een foutmelding ziet waarin u wordt gevraagd de ExpressVPN app voor Windows, Mac of Linux te installeren of activeren:

1. Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor uw apparaat (Windows, Mac of Linux).
  2. Controleer of het activeringsprobleem is opgelost.
  3. Als het probleem zich blijft voordoen, log dan uit op de app en vervolgens weer in.