VIGTIGT: ExpressVPN Keys bliver udgivet løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

For at bruge Chrome-udvidelsen for ExpressVPN Keys skal du have ExpressVPN-appen installeret til Windows, Mac eller Linux samt en ExpressVPN-konto.

Hvis du ser en fejlmeddelelse, der beder dig om at installere eller aktivere ExpressVPN-appen til Windows, Mac eller Linux:

1. Download og installér den seneste version af ExpressVPN til din enhed (Windows, Mac eller Linux).
  2. Tjek, om aktiveringsproblemet er løst.
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du logge ud af appen og derefter logge ind på appen igen.