Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut på Windows, Mac och Linux via ett webbläsartillägg för Chrome och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

För att använda Chrome-tillägget för ExpressVPN Keys behöver du ha ExpressVPN:s app för Windows, Mac eller Linux installerad och ett ExpressVPN-konto.

Ifall du ser ett felmeddelande när du uppmanas att installera eller aktivera ExpressVPN:s app för Windows, Mac eller Linux:

1. Ladda ner och installera den senaste versionen av ExpressVPN för din enhet (Windows, Mac eller Linux).
  2. Kolla ifall aktiveringsproblemet är löst.
  3. Ifall problemet kvarstår, logga ut från appen och logga sedan in igen.