Viktig: ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i betaversjon på Windows, Mac og Linux via en Chrome-utvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

For å bruke Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys må du ha ExpressVPN-appen for Windows, Mac eller Linux installert, i tillegg til en ExpressVPN-konto.

Hvis du ser en feilmelding som ber deg om å installere eller aktivere ExpressVPN-appen for Windows, Mac eller Linux:

1. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for enheten din (Windows, Mac eller Linux).
  2. Sjekk om aktiveringsproblemet er løst.
  3. Hvis problemet vedvarer, logg ut av appen og logg inn i appen på nytt.