Ota yhteyttä tukeen

Huomaa: Jotkut verkkosivut estävät VPN-palveluntarjoajien, kuten ExpressVPN:n, IP-osoitteet. Yhteyden luominen johonkin toiseen palvelinsijaintiin ratkaisee usein ongelman. Emme voi taata, että tietty sivusto on aina käytettävissäsi, kun luot yhteyden palveluumme, mutta suosittelemme että otat yhteyttä tukitiimiin saadaksesi ajankohtaisia neuvoja.

Tämä opas on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat muodostaneet ExpressVPN-yhteyden, ja joilla on vaikeuksia päästä tietyille sivustoille.

Ennen kuin etenet, varmista, että käytät ExpressVPN-sovelluksen viimeisintä versiota. Seuraa sen jälkeen vianmääritysohjeita:

1. Jos käytät mobiililaitetta, laita laitteesi sijaintiasetukset tai -palvelut pois päältä ennen kuin muodostat VPN-yhteyden.
    iOS-laitteella napauta Asetukset > Yksityisyys > Sijaintipalvelut. Laita sijaintipalvelut pois päältä. Napauta sijaintipalvelut pois päältä kaikkien sovellusten kohdalla.

Android-laitteella avaa Asetukset. Napauta kohtaa Sijainti. Laita yläosassa vaihtoehto Käytä sijaintia pois päältä.

2. Napauta Käynnistä-nappia yhdistääksesi VPN-palvelinsijaintiin. Parhaiden tuloksien saamiseksi yhdistä sijaintiin maassa, josta on pääsy haluamallesi verkkosivustolle.
  3. Tarkista IP-osoitteesi varmistaaksesi, että yhdistäminen VPN-sijaintiin onnistui.
  4. Yritä päästä verkkosivulle uudestaan. Jos se on edelleen estetty, tai näet proxy-välityspalvelinvirheen, kokeile VPN-sijainnin vaihtamista. Jos tarvitset apua suosituille verkkosivuille tai palveluihin pääsemisessä, ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin, jolta saat suosituksia VPN-palvelimista.

Jotkut palvelut saattavat myös vaatia tietoa sijainnistasi.

A location request prompt.

Jos näet tämän ilmoituksen ja käytät Mac- tai Windows-tietokonetta, käytäthän ExpressVPN-selainlaajennusta kätkeäksesi maantieteellisen sijaintisi.