Get ExpressVPN on your streaming console.
Få apps gratis

Bemærk: Chromecast har ikke indbygget DNS- eller MediaStreamer DNS-funktionalitet. For at kunne bruge ExpressVPN på din Chromecast skal du forbinde din Chromecast til en VPN-aktiveret virtuel router eller router. Denne vejledning lærer dig, hvordan du gør det.

Gå til…

1. Konfigurer din VPN-aktiverede virtuelle router eller router
2. Opsæt din Chromecast
Cast eller mirror fra din enhed til et tv med Chromecast

1. Opret en VPN-router eller virtuel VPN-router

For at bruge ExpressVPN på din Chromecast-enhed skal du oprette en VPN-forbindelse ved hjælp af ExpressVPN-appen til routere, den manuelle ExpressVPN-konfiguration til routere eller en virtuel VPN-router.

Brug ExpressVPN-appen til routere

Vigtigt: Denne mulighed kræver en kompatibel Asus-, Linksys- eller Netgear-router.

Du kan bruge ExpressVPN-routerappen på udvalgte Asus-, Linksys- og Netgear-routere.

Se instruktioner om opsætning:

Brug ExpressVPN manuelle konfigurationer til routere

Vigtigt: Denne indstilling kræver en router, der er kompatibel med ExpressVPN manuelle konfigurationer.

Du kan konfigurere ExpressVPN manuelle konfigurationer til disse routere.

Brug en virtuel VPN-router

Vigtigt: Denne mulighed kræver teknisk viden og passer muligvis ikke til alle.

Du kan konfigurere en virtuel VPN-router til Windows eller Mac.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Opsæt din Chromecast

Se supportdokumentationen på webstedet for Google Chromecast Help for trinvise instruktioner til opsætning af din Chromecast.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Cast eller mirror fra din enhed til et tv med Chromecast

Vigtigt: Hvis du bruger den nye Chromecast med Google TV, kan du køre ExpressVPN-appen på din Chromecast med Google TV og ikke behøver at caste eller spejle fra din enhed.

Casting og spejling er trådløse teknologier, der giver dig mulighed for at streame indhold fra din enhed til et tv med Chromecast.

Hvis du vil streame fra din enhed (med VPN) til et tv via din Chromecast, er her de kompatible muligheder for casting og mirroring:

CastingMirroring
Android (med VPN)✘ Ikke understøttet✔ Understøttet
Windows (med VPN)✔ Understøttet (i Chromium-baserede browsere)✘ Ikke understøttet
Chromebook (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet
Linux (med VPN)✔ Understøttet (i Chromium-baserede browsere)✘ Ikke understøttet

(Det er ikke muligt at caste eller mirror indhold fra iOS eller macOS til din Chromecast.)

Alternativt kan du forbinde din Chromecast til en VPN-router eller en virtuel VPN-router. Under denne mulighed behøver du ikke at caste eller spejle indhold fra din enhed til din Chromecast. Du har simpelthen brug for en VPN-forbundet Chromecast og et tv for at streame indholdet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.