Sidder du fast og har brug for hjælp?
Tal med et menneske
Vigtigt: ExpressVPN Keys er i øjeblikket tilgængelig som betaversion til Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN Android-appen. Betaversionen til iOS er stadig under udvikling. Hvis du ikke kan nulstille din gendannelseskode, skal du følge disse trin og kontrollere, om problemet er løst efter hvert trin:

1. Bekræfte, at din enhed er forbundet til internettet.
  2. Hvis du er forbundet til et netværk, hvor internetadgangen kan være begrænset (f.eks. et offentligt wi-fi-netværk), skal du oprette forbindelse til en VPN.
  3. Brug en anden enhed, eller opret forbindelse til et andet netværk.
  4. Download og installér den seneste version af ExpressVPN til din enhed (Windows, Mac eller Linux).
  5. Log ud, og log derefter ind igen på ExpressVPN-appen til Mac, Windows eller Linux.
  6. Besøg chrome://extensions i en webbrowser. Deaktivér og aktivér ExpressVPN Keys-udvidelsen.
  7. På samme side skal du fjerne udvidelsen helt og derefter geninstallere den.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.