Hvis du vil bytte IP-adressen din til et annet land, vil denne veiledningen vise deg hvordan du velger den riktige VPN-serverlokasjonen.

ExpressVPN har tusenvis av servere på dusinvis av steder rundt om i verden. Se en fullstendig liste over VPN-serverlokasjoner.

Innledende sjekk

Hvis du ser en feilmelding som sier noe sånt som
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
når du prøver å få tilgang til visse nettsteder og tjenester, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Hva ønsker du å gjøre?

Få tilgang til innhold som TV-serier, filmer, spill, direktestrømmer, sport eller direktesendte arrangementer fra et bestemt land.
Omgå sensur på din nåværende plassering
Få en sikker og privat tilkobling
Få de raskeste nedlastingshastighetene

Få tilgang til innhold som TV-serier, filmer, spill, direktestrømmer, sport eller direktesendte arrangementer fra et bestemt land.

For å få tilgang til innhold fra et spesifikt sted, koble til en VPN-serverlokasjon i ditt ønskede land.

Fra appen din, åpne lokasjonsvelgeren.

Klikk for å åpne lokasjonsvelgeren.

Bruk søkefeltet for å finne din ønskede lokasjon. Dobbeltklikk på en lokasjon for å koble til den.

Du kan også bla gjennom de følgende listene:

• Anbefalte: Anbefalte lokasjoner er basert på din geografiske plassering og kombinert med data fra tilkoblingssuksessrater, kundebruk og hastighet.
  • Alle: Bla gjennom ExpressVPNs serverlokasjoner rundt om i verden, sortert etter region (Asia-Stillehavsregionen, Amerika, Europa, Midt-Østen og Afrika).
  • Nylige: Få umiddelbar tilgang til VPN-serverlokasjonene som er dine favoritter.

Bruker du Linux? Se instruksjoner for Linux.

Hvis du trenger hjelp med å velge den riktige VPN-serverlokasjonen for dine behov, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Omgå sensur på din nåværende plassering

Bruk smartlokasjon-funksjonen i appen for å få tilgang til Facebook, Google, Skype og VoIP-tjenester i Asia og Midt-Østen.

Smartlokasjon velger automatisk den raskeste VPN-lokasjonen for deg basert på anonyme beregninger som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Klikk på smartlokasjon.

Bruker du Linux? Se instruksjoner for Linux.

Les mer om smartlokasjon her.

Hvis du trenger hjelp med å velge den riktige VPN-serverlokasjonen for dine behov, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

• Til toppen

Få en sikker og privat tilkobling

For en sikker og privat tilkobling, bruk appens smartlokasjon-funksjon, som automatisk velger den raskeste VPN-serverlokasjonen for deg basert på anonyme beregninger som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Klikk på smartlokasjon.

Bruker du Linux? Se instruksjoner for Linux.

Les mer om smartlokasjon her.

Hvis du trenger hjelp med å velge den riktige VPN-serverlokasjonen for dine behov, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Få de raskeste nedlastingshastighetene

For å få de raskeste nedlastingshastighetene, koble til en ExpressVPN-serverlokasjon i landet du ønsker å laste ned fra. Hvis det er flere ExpressVPN-serverlokasjoner i det landet, koble til den som er nærmest deg.

Du kan også ta ExpressVPN hastighetstest for å identifisere den raskeste VPN-serverlokasjonen for dine behov.

Vennligst merk at de underliggende årsakene som påvirker tilkoblingshastigheten alltid endres. Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam om du trenger mer hjelp med dette.