Get ExpressVPN on Windows.
Wil je ExpressVPN op je Windows-pc?
Ontdek de Windows-app
Contact ExpressVPN Support if you need help.
Geen tijd om deze pagina te lezen?
Praat met ons
ExpressVPN heeft een nieuwe app en website interface uitgebracht. Als de afbeeldingen die u hieronder ziet niet de nieuwste app of website interface weerspiegelen, let er dan op dat de instructies nog steeds van toepassing zijn tenzij anders aangegeven.

De standaard Windows netwerkinstellingen voor Windows 7 en 8 zijn niet geoptimaliseerd voor het huidige snelle internetverkeer en VPN snelheden.

Wanneer het vakje Windows netwerken optimaliseren om VPN snelheid te maximaliseren is aangevinkt, betekent dit dat de ExpressVPN app de laatste aanbevolen instellingen van Microsoft heeft toegepast.

.

expressvpn for windows network settings

De toegepaste instellingen zijn:

• Automatisch afstemmen van venster ontvangen naar ‘normaal’ instellen.
  • Heuristiek uitschakelen.

Indien u echter bijzonder trage snelheden of algemene netwerkproblemen opmerkt, kunt u de standaard Windows netwerkinstellingen herstellen door te klikken op het hamburgermenu (≡) > Opties > Geavanceerd > Netwerkinstellingen > en het vinkje te verwijderen.