Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie, en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

Als u inloggegevens hebt opgeslagen in de ingebouwde wachtwoordmanager van uw browser of een bestaande wachtwoordmanager browserextensie, wordt u uitgenodigd uw inloggegevens voor websites of diensten in te vullen. Dit creëert een conflict tussen de wachtwoordmanager dienst en ExpressVPN Keys, die tegelijkertijd hetzelfde vraagt.

Volg de instructies hieronder om te voorkomen dat de wachtwoordmanager dienst interfereert met ExpressVPN Keys.

Spring naar…

Desktop
Mobiel (Android of iOS)

Desktop

Google Chrome

Om te voorkomen dat de ingebouwde wachtwoordmanager met ExpressVPN Keys interfereert, moet u al uw inloggegevens verwijderen die opgeslagen zijn in Chrome.

Belangrijk: Voordat u uw opgeslagen inloggegevens verwijdert, moet u ze importeren naar ExpressVPN Keys.

Om uw inloggegevens te verwijderen, volgt u deze stappen:

1. In Chrome: voer chrome://settings/passwords in de zoekbalk in.
  2. Onder Opgeslagen wachtwoorden: klik op Verticale ellipsis. naast elke login.
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Herhaal dezelfde stap voor alle logins.

Als het probleem zich blijft voordoen, volg dan deze stappen:

1. Voer in de zoekbalk van Chrome het volgende in: chrome://settings/addresses.
  2. Schakel Adressen opslaan en invullen uit.

Microsoft Edge

Om te voorkomen dat de ingebouwde wachtwoordmanager van Edge interfereert met ExpressVPN Keys, moet u al uw inloggegevens verwijderen die u heeft opgeslagen in Edge.

Belangrijk: Voordat u uw opgeslagen inloggegevens verwijdert, moet u ze importeren naar ExpressVPN Keys.Om uw inloggegevens te verwijderen, volg deze stappen:
  1. Voer in de zoekbalk van Edge in: edge://settings/passwords.
  2. Klik onder Opgeslagen wachtwoorden op Meer pictogram. naast elke login.
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Herhaal dezelfde stap voor alle inloggegevens.

Als het probleem zich blijft voordoen, volg dan deze stappen:

1. Voer in de zoekbalk van Edge in: edge://settings/personalinfo.
  2. Schakel Basisinformatie opslaan en invullen uit.

Andere wachtwoordmanager extensies

Om te voorkomen dat andere wachtwoordmanager browserextensies met ExpressVPN Keys interfereren, moet u ze uitzetten in de instellingen van de browser.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u eerst uw inloggegevens vanuit uw wachtwoordmanager extensie importeert naar ExpressVPN Keys.

Om een bestaande wachtwoordmanager extensie uit te schakelen:

1. In Chrome of Edge: voer chrome://extensions of edge://extensions in.
  2. Klik op Verwijderen om de wachtwoordmanager extensie te verwijderen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Mobiel (Android of iOS)

Om te voorkomen dat andere wachtwoordmanager browserextensies met ExpressVPN Keys interfereren, moet u ze uitzetten in de instellingen van de browser.