Hulp nodig met verbinden?
Met een mens praten
Get connection help.
Hulp nodig met verbinden?
Met een mens praten

In deze handleiding leert u hoe u de juiste serverlocatie kiest op basis van uw behoeften. ExpressVPN heeft duizenden servers op vele locaties over de hele wereld. Bekijk de volledige lijst van VPN serverlocaties.

Wat wilt u doen?

Toegang krijgen tot content zoals tv series en films uit een bepaald land
Censuur omzeilen op uw huidige locatie
Een veilige en anonieme verbinding krijgen
Hoge downloadsnelheden krijgen
Problemen met mijn huidige VPN serverlocatie oplossen

Toegang krijgen tot content zoals tv series en films uit een bepaald land

Belangrijk: Voor aanbevelingen voor VPN servers op een bepaald streaming apparaat, neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Om content te kijken die enkel in een bepaald land beschikbaar is, verbind dan met een VPN serverlocatie in dat land. Als er meer dan één VPN serverlocatie voor hetzelfde land beschikbaar is, kies de locatie die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevindt.

Om te verbinden met een VPN serverlocatie:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Censuur omzeilen op uw huidige locatie

Als u zich in een land bevindt die bekendstaat om censuur, gebruik de Smart Location functie in de app. Smart Location kiest automatisch een optimale locatie voor u uit gebaseerd op anonieme metrieken zoals downloadsnelheid, latentie en afstand.

De Smart Location functie kiest automatisch een optimale locatie voor u uit gebaseerd op anonieme metrieken zoals downloadsnelheid, latentie en afstand.

Kom erachter hoe u met Smart Location verbindt.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Een veilige en anonieme verbinding krijgen

Voor een veilige en anonieme verbinding, gebruik de Smart Location functie die automatisch de snelste VPN serverlocatie voor u selecteert gebaseerd op metrieken zoals downloadsnelheid, vertraging en afstand.

de Smart Location functie selecteert automatisch de snelste VPN serverlocatie voor u gebaseerd op metrieken zoals downloadsnelheid, vertraging en afstand.

Kom erachter hoe u verbindt met Smart Location.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Hoge downloadsnelheden krijgen

Er zijn meerdere factoren die uw downloadsnelheden bepalen. Om de VPN serverlocatie te vinden waarmee u optimale downloadsnelheden krijgt, kunt u:

• De VPN serverlocatie selecteren die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevindt in de Aanbevolen lijst met serverlocaties.
  • De Smart Location functie gebruiken die de optimale locatie voor u kiest.
  • De snelheidstest uitvoeren in de ExpressVPN app voor Mac of Windows. Verbind met de serverlocatie bovenaan de lijst van resultaten.
Belangrijk: Als de VPN serverlocatie waar u mee verbonden bent langzamer is dan verwacht, raadpleeg dan deze handleiding voor probleemoplossen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Problemen met mijn huidige VPN serverlocatie oplossen

Als de VPN serverlocatie waar u mee verbonden bent langzamer is dan verwacht, raadpleeg deze
handleiding voor probleemoplossen.

Raadpleeg voor overige problemen de probleemoplossende stappen die op uw probleem van toepassing zijn:

• Veilige en anonieme verbinding: verbind met een andere serverlocatie die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevind in de lijst met Aanbevolen serverlocaties.
  • Hoge verbindingssnelheden:
    • Verbind met een VPN serverlocatie die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevindt in de lijst Aanbevolen.
    • Gebruik de Smart Location functie, die de optimale locatie voor u kiest.
    • Voer de snelheidstest uit in de ExpressVPN app voor Mac of Windows. Verbind met de serverlocatie bovenaan de lijst van resultaten.
    • Krijg toegang tot tv series en films: neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor aanbevelingen voor VPN serverlocaties.