ExpressVPN Keys Chrome extensie:

Als je inloggegevens en andere opgeslagen items (veilige notities en informatie over creditcards en bankpassen) niet goed synchroniseren op jouw apparaten, volg dan deze stappen en controleer na elke stap of het probleem is opgelost:

1. Controleer of de apparaten die het synchronisatieprobleem ondervinden, verbonden zijn met het internet.
  2. Als je verbonden bent met een netwerk waar internettoegang beperkt kan zijn, verbind dan met een VPN.
  3. Gebruik een ander apparaat of verbind met een ander netwerk.
  4. Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor jouw platform (Windows, Mac of Linux).
  5. Log uit en vervolgens weer in op de ExpressVPN app voor Windows, Mac of Linux.
  6. Ga in een webbrowser naar chrome://extensions. Zet de extensie voor de wachtwoordmanager uit en weer aan.
  7. Verwijder op diezelfde pagina de extensie volledig en installeer hem dan opnieuw.

ExpressVPN voor Android of iOS:

Als je inloggegevens en andere opgeslagen items (veilige notities en informatie over creditcards en bankpassen) niet correct worden gesynchroniseerd tussen jouw apparaten, volg dan deze stappen en kijk na elke stap of het probleem is verholpen:

1. Controleer of  je verbonden bent met het internet.
  2. Als je verbonden bent met een netwerk waar internettoegang beperkt zou kunnen zijn (bijvoorbeeld een openbaar wifi netwerk), verbind dan met een VPN.
  3. Download en installeer ExpressVPN voor Android of iOS.
  4. Log uit bij de ExpressVPN app, en log dan weer in.