Jos kirjautumistiedot ja muut tallennetut tiedot (suojatut muistiinpanot ja maksukortit) eivät päivity kaikilla laitteillasi, seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Tarkista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.
  2. Jos olet yhteydessä verkkoon, jossa internet-yhteyttä saatetaan rajoittaa (esim. julkinen Wi-Fi-verkko), yhdistä VPN:ään.
  3. Käytä toista laitetta tai yhdistä toiseen verkkoon.
  4. Lataa ja asenna ExpressVPN:n viimeisin versio laitteellesi (Windows, Mac tai Linux).
  5. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään ExpressVPN:n Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksessa.
  6. Siirry Chromella osoitteeseen chrome://extensions. Ota ExpressVPN Keys -laajennus pois käytöstä ja sitten uudelleen käyttöön.
  7. Poista samalla sivulla laajennus kokonaan ja asenna se sitten uudelleen.

ExpressVPN:n iOS- tai Android-sovellus:

Jos kirjautumistiedot ja muut tallennetut tiedot (suojatut muistiinpanot ja maksukortit) eivät päivity kaikilla laitteillasi, seuraa näitä ohjeita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Tarkista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.
  2. Jos olet yhteydessä verkkoon, jossa internet-yhteyttä saatetaan rajoittaa (esim. julkinen Wi-Fi-verkko), yhdistä VPN:ään.
  3. Lataa ja asenna ExpressVPN:n iOS– tai Android-sovelluksen viimeisin versio.
  4. Kirjaudu ulos ExpressVPN-sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.