Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar in bèta op Windows, Mac en Linux via een Chrome browser extensie en in de ExpressVPN Android app. De bètaversie voor iOS is nog in ontwikkeling.

Deze handleiding laat u zien hoe u uw inloggegevens kunt importeren die zijn opgeslagen in uw browsers en andere wachtwoordmanagers. Wanneer u voor de eerste keer een account voor ExpressVPN Keys (de wachtwoordmanager van ExpressVPN) aanmaakt, wordt u gevraagd dit te doen.

U kunt alleen uw inloggegevens uit andere wachtwoordmanagers importeren met de ExpressVPN Keys Chrome extensie. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in ExpressVPN voor Android.

U kunt uw bestaande inloggegevens altijd importeren door deze stappen te volgen:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op de browserextensie van ExpressVPN Keys.
  3. Klik op het tabblad Opties.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  6. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  7. Selecteer de dienst waaruit u wachtwoorden wilt importeren.
  8. Volg de instructies.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met ExpressVPN helpdesk.