Je kunt je inlog- en andere gegevens (beveiligde notities en creditcards/debetkaarten) van deze wachtwoorddiensten importeren in ExpressVPN Keys.

Als je inloggegevens in ExpressVPN Keys wilt importeren vanuit een wachtwoordmanager die niet in bovenstaande lijst staat, volg je in plaats daarvan deze stappen:

1. In Chrome, Opera, Edge, Vivaldi of Brave installeer je de ExpressVPN Keys-browserextensie voor Chrome.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys-browserextensie.
  3. Klik op het tabblad Opties  > Instellingen.
  4. Klik op Importeren uit bestaande diensten.
  5. Voer je primaire wachtwoord in.
  6. Selecteer Anders.