In de diagnostische bestanden van uw ExpressVPN app ziet u mogelijk de volgende waarschuwing:

WAARSCHUWING: deze configuratie slaat mogelijk wachtwoorden op in het cache geheugen -- gebruik de optie auth-nocache om dit te voorkomen.

De ExpressVPN app slaat de gebruikersnaam en wachtwoord van uw OpenVPN configuratie op in het cache geheugen en leest ze rechtstreeks van het geheugen van uw apparaat; daardoor hoeft u ze niet elke keer opnieuw in te voeren wanneer u weer met de VPN verbindt.

Het geheugen van uw apparaat is beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en is niet te bereiken zonder fysieke toegang tot uw apparaat. Omdat deze melding niet aangeeft dat uw privacy of veiligheid in gevaar zijn, kunt u de ExpressVPN app gewoon blijven gebruiken.