Belangrijk: Sommige apparaten kunnen ten onrechte worden aangemerkt als geroot. Als u de waarschuwing hebt gekregen maar geen gebruikmaakt van een geroot apparaat, kunt u de waarschuwing veilig negeren.

De ExpressVPN app waarschuwt u als u een gejailbreakt of geroot apparaat gebruikt; dat schakelt een aantal cruciale veiligheidsfuncties uit, waardoor uw apparaat minder veilig is en kwetsbaarder voor aanvallen. Dit heeft ook invloed op hoe ExpressVPN uw privacy en veiligheid kan beschermen.

Om uw apparaat veilig te houden, raden wij u het volgende aan:

• Android: schakel de door u gebruikte root-managerapp uit. Als dat niet kan, zet dan de originele firmware van uw apparaat weer terug.
  • iOS: zet de originele firmware van uw apparaat weer terug.
Belangrijk: Het kan zijn dat het terugzetten van de originele firmware van uw apparaat, de gegevens wist.