Belangrijk: Deze pagina wordt in alle talen bijgehouden, maar er kan wel vertraging optreden. Voor de meest actuele informatie kunt u het beste de Engelse versie raadplegen. Met het dropdownmenu bovenaan deze pagina kunt u van taal wisselen.

Als u in China problemen ervaart met verbinden, volg dan onderstaande instructies om het probleem op te lossen. Deze pagina wordt altijd aangevuld met het nieuwste advies.

Hoe lost u verbindingsproblemen in China op

Spring naar sectie

1. De nieuwste versie van de ExpressVPN apps gebruiken
2. Het protocol in uw ExpressVPN app instellen op Automatisch
3. Wachten tot uw app het verbindingsverzoek heeft afgehandeld
4. Proberen met deze locaties te verbinden
5. Deze pagina vastzetten en regelmatig raadplegen

1. De nieuwste versie van de ExpressVPN apps gebruiken

Om te verbinden is het cruciaal om uw app up-to-date te houden. Volg deze links om de laatste versies voor uw besturingssysteem te downloaden:

Windows

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor Windows. (Na het openen van uw bijgewerkte app moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Mac

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor macOS. (Na het openen van uw bijgewerkte app moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Android

Volg deze stappen om de nieuwste versie van ExpressVPN voor Android te installeren en gebruiken:

1. Download het nieuwste APK installatiebestand rechtstreeks op uw Android apparaat.
  2. Installeer ExpressVPN vanuit het APK bestand. (U hoeft de bestaande ExpressVPN app niet te deïnstalleren of verwijderen.)
  3. Na het openen van uw bijgewerkte app moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.
iOS

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor iOS. (Na het openen van uw bijgewerkte app moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Als u nergens een optie Updaten ziet:

Linux

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor Linux voor uw specifieke distributie. (Na het updaten moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Voor meer informatie kunt u onze instructies raadplegen over het instellen en gebruiken van de ExpressVPN app voor Linux of contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Router

Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor uw specifieke routermodel. (Na het openen van uw bijgewerkte app moet u een minuutje wachten voordat u voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Voor meer informatie kunt u onze instructies raadplegen voor het upgraden van uw router firmware of contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

2. Het protocol in uw ExpressVPN app instellen op Automatisch

Volg deze stappen om het VPN protocol op uw apparaat te veranderen:

Windows

Opties Protocol Automatisch (aanbevolen)

Mac

Voorkeuren Protocol Automatisch (aanbevolen)

Android

Instellingen VPN protocol Automatisch (aanbevolen)

iOS

Opties Instellingen VPN Protocol Automatisch (aanbevolen)

Linux
In de terminal typt u:

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Router

ExpressVPN router dashboard VPN Voorkeuren Automatisch (aanbevolen)

3. Wachten tot uw app het verbindingsverzoek heeft afgehandeld

Soms kan het verbindingsproces wat langer duren dan gebruikelijk. Laat uw app de verbindingspoging rustig afmaken voordat u het opnieuw probeert; doe dit laatste alleen als uw app aangeeft dat het verbinden niet lukt.

4. Proberen met deze locaties te verbinden

Japan - Yokohama
VS - Los Angeles - 5
VK - Wembley
VS - Santa Monica
Frankrijk - Alsace
Singapore - Marina Bay

Als het niet lukt om bij de eerste poging met deze serverlocaties te verbinden, raden wij u aan om liever nog eens met deze locaties te verbinden dan het te proberen met locaties die hier niet worden vermeld.

5. Deze pagina vastzetten en regelmatig raadplegen

Wij zullen deze pagina steeds bijwerken met de nieuwste inzichten, ook met nieuwe aanbevolen serverlocaties.

Als u meer ondersteuning nodig hebt, kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.