Tärkeää: Tätä sivua päivitetään jokaisella kielellä, mutta käännökset voivat ilmestyä sivulle jälkikäteen. Käyttämällä sivun englanninkielistä versiota voit pysyä aiheesta parhaiten ajan tasalla. Voit vaihtaa kieltä sivun yläosan pudotusvalikosta.

Jos sinulla on yhdistämisongelmia Kiinassa, seuraa alla olevia ohjeita vianmääritykseen. Tätä sivua päivitetään aina viimeisimpien tietojen mukaan.

Näin teet vianmäärityksen yhteydellesi Kiinassa

Siirry osioon…

1. Käytä ExpressVPN-sovelluksen viimeisintä versiota
2. Valitse Automaattinen-protokolla ExpressVPN-sovelluksessa
3. Odota, kunnes sovellus on yhdistänyt
4. Kokeile yhdistää seuraaviin sijainteihin
5. Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin ja pysy ajan tasalla

1. Käytä ExpressVPN-sovelluksen viimeisintä versiota

Sovellusversion pitäminen ajan tasalla on erittäin tärkeää yhteyden muodostamisen kannalta. Seuraa näitä linkkejä ladataksesi käyttöjärjestelmääsi sovelluksen viimeisimmän version:

Windows

Päivitä ExpressVPN:n Windows-sovelluksen viimeisimpään versioon. (Kun olet avannut päivittämäsi sovelluksen, odota ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.)

Mac

Päivitä ExpressVPN:n macOS-sovelluksen viimeisimpään versioon. (Kun olet avannut päivittämäsi sovelluksen, odota ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.)

Android

Seuraa näitä vaiheita asentaaksesi ja käyttääksesi ExpressVPN:n Android-sovelluksen viimeisintä versiota:

1. Lataa viimeisin APK-asennusohjelma suoraan Android-laitteeseesi.
  2. Asenna ExpressVPN APK-tiedoston kautta. (Aiemmin asennettua ExpressVPN-sovellusta ei tarvitse poistaa.)
  3. Kun olet avannut päivittämäsi sovelluksen, odota ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.
iOS

Päivitä ExpressVPN:n iOS-sovelluksen viimeisimpään versioon. (Kun olet avannut päivittämäsi sovelluksen, odota ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.)

Jos et näe Päivitä-vaihtoehtoa, toimi näin:

• Jos olet ladannut ExpressVPN:n käyttämällä toista Apple ID:tä, sinun on kirjauduttava kyseiselle Apple ID:lle päivittääksesi sovelluksen.
  • Muussa tapauksessa seuraa Apple-tuen vianmääritysohjeita.
Linux

Päivitä ExpressVPN:n Linux-sovellus käyttämäsi jakelupaketin viimeisimpään versioon. (Odota päivityksen jälkeen ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.)

Jos tarvitset lisää apua, lue ohjeet ExpressVPN:n Linux-sovelluksen asennukseen ja käyttämiseen tai ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.

Reititin

Lataa ja asenna ExpressVPN-reititinsovelluksen viimeisin versio. (Kun olet avannut päivittämäsi sovelluksen, odota ainakin minuutti ennen kuin yrität yhteyden muodostamista.)

Jos tarvitset lisää apua, lue ohjeet reitittimesi laiteohjelmiston päivittämiseen tai ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.

2. Valitse Automaattinen-protokolla ExpressVPN-sovelluksessa

Seuraa näitä vaiheita vaihtaaksesi VPN-protokollaa laitteellasi:

Windows

Asetukset Protokolla Automaattinen (suositus)

Mac

Asetukset Protokolla Automaattinen (suositus)

Android

Asetukset  VPN-protokolla Automaattinen (suositus)

iOS

Valinnat Asetukset VPN-protokolla Automaattinen (suositus)

Linux
Kirjoita komentoriviin:

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Reititin

ExpressVPN-reitittimen hallintapaneeli VPN-protokolla Automaattinen (suositus)

3. Odota, kunnes sovellus on yhdistänyt

Toisinaan yhdistämisessä voi kestää tavallista kauemmin. Anna sovelluksen yrittää yhteyden muodostamista ja yritä uudelleen vasta kun sovelluksesi ilmoittaa, ettei yhdistäminen onnistunut.

4. Kokeile yhdistää seuraaviin sijainteihin

Japani - Yokohama
USA - Los Angeles - 5
Iso-Britannia - Wembley
USA - Santa Monica
Ranska - Alsace
Singapore - Marina Bay

Jos et voi yhdistää näihin palvelinsijainteihin ensimmäisellä yrityksellä, suosittelemme yhdistämistä samoihin palvelinsijainteihin uudelleen sen sijaan, että kokeilisit listaan kuulumattomia palvelinsijainteja.

5. Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin ja pysy ajan tasalla

Päivitämme tätä sivua uusimpia tietoja seuraten, mukaan lukien uudet suositellut palvelinsijainnit.

Jos tarvitset yhä apua, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.