Get started with ExpressVPN.
Wat kunt u met een VPN?
Laten zien
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 manieren om uw VPN te gebruiken
Nu bekijken

Deze handleiding laat zien hoe u erachter komt of ExpressVPN naar behoren werkt..

Voordat u verdergaat, zorg ervoor dat u verbonden bent met ExpressVPN op uw apparaat.

Spring naar…

Gebruik de IP adres checker
Voer de DNS leak test uit

Gebruik de IP adres checker

U kunt de IP adres checker gebruiken om achter uw IP adres te komen. U weet dat u juist verbonden bent, ziet u hetzelfde IP adres als die van de locatie waarmee u via de VPN mee verbonden bent. U zult ook het volgende bericht zien: ” Uw IP adres is beveiligd.”

You can use ExpressVPN’s IP Address Checker to confirm that you are properly connected to the VPN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Voer de DNS leak test uit

Een andere manier om te weten of u juist verbonden bent, is door een DNS lektest uit te voeren. Uw DNS lekstatus zou het volgende weer moeten geven: “Geen DNS lekken gedetecteerd. U gebruikt ExpressVPN’s veilige DNS servers”.

You can run a DNS Leak Test to confirm that you are properly connected to the VPN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Extra tip: configureer ExpressVPN op uw router

In plaats van een VPN apart in te stellen op elk apparaat in uw bezit, kunt u de verbindingen voor al uw apparaten beveiligen door deze verbinding te laten maken met een router middels de ExpressVPN app voor routers.

Verbind al uw apparaten met een router:

1. Stel de ExpressVPN app voor routers in op een ondersteunde router.
  2. Verbindt apparaten naar uw keuze met de router.
  3. Ga uw IP adres na op uw verbonden apparaat.
  4. voer de DNS lektest uit op uw verbonden apparaat.

Als stap 3 of 4 niet werken, ga dan na of de apparaten verbonden zijn met uw router en dat u de VPN gebruikt.

Ga naar het ExpressVPN router dashboard en selecteer het tabblad APPARATEN. Zorg ervoor dat elk apparaat ingesteld is op Router VPN (alle apparaten gebruiken de VPN).

Check if “Each device uses” is set to “Router VPN.”