Get ExpressVPN on iOS.
Wilt u ExpressVPN op uw iOS?
Krijg de app voor iOS
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Zit u vast en heeft u hulp nodig?
Praat met een mens

Als ExpressVPN niet beschikbaar is in de App Store van uw land kunt u het nog steeds downloaden door de locatie van uw App Store te veranderen waar ExpressVPN beschikbaar is, zoals de Verenigde Staten.

Er zijn twee manieren om uw App Store locatie te veranderen. U kunt de locatie van uw bestaande Apple ID veranderen, of als u uw Apple ID abonnement niet wilt veranderen kunt u een nieuw Apple ID aanmaken met een andere locatie.

Belangrijk: Normaal gesproken is een betaalwijze niet vereist wanneer u de locatie van uw App Store wijzigt of een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaakt. Als u echter het gratis proefabonnement van ExpressVPN wilt gebruiken, moet u een betaalwijze ingeven die overeenkomt met de nieuwe locatie die u gebruikt.

Spring naar…

De locatie van uw bestaande Apple ID veranderen
Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken
Veelgestelde vragen

De locatie van uw bestaande Apple ID veranderen

NB: Deze stappen zijn getest op iOS Versie 13.5.1.

Ga op uw apparaat naar de App Store.

Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

Tik bovenin het scherm op uw profielpictogram of op uw Apple ID.

Tik bovenin het scherm op uw profielpictogram of op uw Apple ID.

(Voer als dat gevraagd wordt uw Apple ID Wachtwoord in en tik op Inloggen.)

Tik op Land/Regio.

Tik op Land/Regio.

Tik op Land of Regio veranderen en selecteer een locatie waar ExpressVPN beschikbaar is, bijv. Verenigde Staten. Als u gebruik wilt maken van het proefabonnement, selecteer de locatie waarvoor u een betalingswijze hebt.

Lees de Gebruiksvoorwaarden en tik dan op Akkoord. Tik nogmaals op Akkoord.

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

Selecteer een betalingswijze.
  • Als u het proefabonnement niet wilt gebruiken, hoeft u geen betalingswijze in te voeren. Selecteer in dit geval Geen. Als u Geen niet als optie ziet, volg dan de stappen voor oplossen van Apple of voer een betalingswijze in die geassocieerd is met de nieuwe locatie die u gebruikt.
  • Factuurnaam

• Voornaam: Voer uw voornaam in.
    • Achternaam: Voer uw achternaam in.

Factuuradres

• Straat: Voer een straatnaam in (bv. Fireweed Ln).
    • Stad: Voer een stad in (bv. Juneau).
    • Staat: Voer een staat in (bv. Alaska).
    • Zip: Voer een postcode in (bv. een code in Alaska zoals 99501).
    • Telefoon: Voer een telefoonnummer in.

Voer uw betalingswijze in.

Tik op Volgende en klik vervolgens op Klaar.

U kunt ExpressVPN nu downloaden met uw veranderde locatie.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken

U kunt een nieuw Apple ID aanmaken op uw iOS apparaat of met iTunes op Windows of Mac.

Een nieuw Apple ID aanmaken met uw iOS

NB: Deze stappen zijn getest op iOS Versie 14.1.

Ga op uw apparaat naar de App store. Tik op het profielpictogram rechts bovenin.

Tik bovenin uw scherm op uw profielpictogram of uw Apple ID.

Tik op uw profielpictogram of uw Apple ID.

(Voer, als hiernaar gevraagd wordt, uw Apple ID wachtwoord in en tik op Inloggen.)

Tik bovenaan op uw Apple ID.

Op het scherm Kies uw land of regio, scroll naar beneden en tik op een locatie waar ExpressVPN beschikbaar is (bijvoorbeeld de VS). U kunt dit later veranderen.

U wordt gevraagd om met uw huidige Apple ID in te loggen. Tik op Een ander Apple ID gebruiken.

Scroll naar beneden en tik op Uw Apple ID aanmaken.

Tik op "Uw Apple ID aanmaken."

Voer uw naam in. Stel Land/Regio in als een land waar ExpressVPN beschikbaar is (bv. Verenigde Staten). Voer vervolgens uw geboortedatum en een geldig e-mailadres in (een ander dan het e-mailadres dat verbonden is met uw originele Apple ID account) om een verificatiecode te ontvangen om het aanmeldingsproces te voltooien.

Voer uw wachtwoorden in. Selecteer daarna uw regio, voer een telefoonnummer in en selecteer SMS of Telefoongesprek voor verificatie.

Selecteer "SMS" of "Telefoongesprek" om uw account te verifiëren.

Voer de tekens in die u op de afbeelding ziet, en klik op Doorgaan.

Houd uw inbox in de gaten voor een verificatiecode van Apple. Voer de code in en tik op Volgende.

Voer de verificatiecode in die naar uw telefoonnummer gestuurd is en tik op Volgende.

U hebt nu succesvol een nieuw Apple ID aangemaakt.

U kunt nu uitloggen met uw huidige Apple ID en op uw nieuwe inloggen. Ga op uw apparaat naar de App Store. Tik op het profiel pictogram rechtsboven. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met uw nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

U ziet een bericht met Dit Apple ID is nog niet in de iTunes Store gebruikt. Tik op Controleren.

Tap "Review."

Lees de Gebruikersvoorwaarden van Apple Mediadiensten en zet de schakelaar naast Voorwaarden accepteren op aan. Tik op Volgende.

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

• Als u geen gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, hoeft u geen betalingswijze in te voeren, dus selecteer Geen. Als Geen er niet als optie bij staat, volg de stappen voor probleemoplossen van Apple of voer een geldige betalingswijze in geassocieerd met de nieuwe locatie die u gebruikt.
    • Als u gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, moet u een betalingswijze invoeren die gekoppeld is aan de nieuwe locatie die u gebruikt.

Factuurnaam

• Voornaam: Voer uw voornaam in.
    • Achternaam: Voer uw achternaam in.

Factuuradres

• Straat: Voer VS in.
    • Stad: Voer een stad in (bv Juneau).
    • Staat: Voer een staat in (bv Alaska).
    • Zip: Voer een postcode in (bv een code in Alaska zoals 99501).
    • Telefoon: Voer een telefoonnummer in.

Tik op Volgende.

Voer uw betalingswijze in.

U ziet een melding Apple ID voltooid. U kunt nu ExpressVPN op uw iOS apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID aanmaken met iTunes op Windows of Mac

NB: Voor deze stappen hebt u iTunes nodig op Windows 10, MacOS 10.13 of ouder.

Open de App Store op uw computer.

Als u al met een bestaand Apple ID ingelogd bent, klik dan op Account > Uitloggen.

Om een nieuw Apple ID aan te maken, klikt u op Account > Inloggen > Nieuw Apple ID aanmaken.

Klik op “Nieuw Apple ID aanmaken.”

Klik op Doorgaan.

Voer uw e-mailadres en wachtwoord twee keer in. Stel Land/regio in als land waar ExpressVPN beschikbaar is en vink vervolgens het vakje aan naast Algemene Voorwaarden. Klik op Doorgaan.

Klik op “Doorgaan.”

Voer de gevraagde informatie in waaronder uw veiligheidsvragen en -antwoorden. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

• Als u geen gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, hoeft u geen betalingswijze in te voeren. Selecteer in dat geval Geen. Als Geen niet als optie verschijnt, volg dan de stappen voor probleemoplossen van Apple of voer een geldige betaalwijze in geassocieerd met de locatie die u gebruikt.)
    • Als u wel gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, moet u uw betalingswijze invoeren geassocieerd met de locatie die u gebruikt.

Factuuradres

• Straat: Voer een stad in (bv. Fireweed Ln)
    • Stad: Voer een stad in (bv Juneau).
    • Staat: Voer een staat in (bv Alaska).
    • Postcode: Voer een postcode in (bv een code in Alaska zoals 99501).
    • Netnummer: Voer een netnummer in (bv 907).
    • Telefoon: Voer een telefoonnummer uit de VS in.

Klik op Doorgaan.

Nadat u uw betalingswijze hebt ingevoerd, klik op "Doorgaan."

U wordt gevraagd naar een verificatiecode die verstuurd is naar het e-mailadres dat u ingevoerd hebt. Voer de code in die naar uw e-mailadres gestuurd is en klik vervolgens op Verifiëren.

Klik op “Verifiëren.”

U zou een melding moeten zien met “Apple ID voltooid.” Klik op Doorgaan.

U kunt nu uitloggen bij uw huidige Apple ID en op uw nieuwe inloggen. Ga op uw apparaat naar de App store. Tik op het profielpictogram in de hoek rechtsboven. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met uw nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

Als u de melding hebt ontvangen dat uw App Store naar de VS verplaatst zal worden tikt u op OK > Doorgaan.

U kunt nu ExpressVPN op uw iOS apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID aanmaken op de officiële website van Apple

Bezoek de officiële website van Apple om een nieuw Apple ID aan te maken.

Voer de volgende gegevens in:

• Voornaam: Voer uw voornaam in.
    • Achternaam: Voer uw achternaam in.
    • Land/regio: Selecteer een land waar ExpressVPN beschikbaar is (bv. de Verenigde Staten).
    • Geboortedatum: Voer uw geboortedatum in.
    • E-mailadres: Voer uw e-mailadres in. Dit wordt uw nieuwe Apple ID.
    • Wachtwoord: Voer uw wachtwoord in.
    • Wachtwoord bevestigen: Voer uw wachtwoord nogmaals in.
    • Telefoonnummer: Voer uw telefoonnummer in. (Dit hebt u nodig om later een verificatiecode te ontvangen.).
    • Verifieer met een: Selecteer SMS bericht of Telefoongesprek.

Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de code in die naar uw e-mailadres verstuurd is. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de code in die naar uw telefoonnummer verstuurd is. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

U hebt nu een nieuw Apple ID aangemaakt. U kunt nu uitloggen bij uw huidige Apple ID en inloggen bij uw nieuwe.

Ga op uw apparaat naar de App store. Klik op het profielpictogram rechts bovenin de hoek. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met uw nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

U ontvangt een melding dat uw App Store naar het land verplaatst zal worden dat u geselecteerd hebt. Klik op OK > Doorgaan.

U kunt nu ExpressVPN op uw iOS apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Kan ik na het downloaden van ExpressVPN weer terugschakelen naar mijn originele Apple ID account?

Ja. Als u ExpressVPN eenmaal op uw apparaat hebt staan, functioneert de app los van het land waaraan uw Apple ID is gerelateerd.

Hoe houd ik ExpressVPN actueel?

Om een iOS app te updaten moet u het Apple ID gebruiken waarmee u de app hebt gedownload.

Als u na het downloaden van de ExpressVPN app bent teruggegaan naar uw originele Apple ID moet u inloggen met uw nieuwe Apple ID als u ExpressVPN wilt updaten.