NB: Deze handleiding gaat over het veranderen van de App Store locatie op iOS apparaten (iPhone, iPad, of iPod). Wanneer u de VPN locaties wilt veranderen tijdens het gebruik van ExpressVPN, raadpleeg dan de instellingshandleiding voor instructies.
Als het niet lukt om ExpressVPN te downloaden of upgraden vanuit de App Store in uw land kunt u de app nog steeds krijgen door (1) een nieuw Apple ID te maken met een ander e-mail adres en (2) uw App Store land te veranderen naar een land waar de app verkrijgbaar is. U kunt bijvoorbeeld onderstaande stappen volgen om te wisselen naar de Amerikaanse App Store.
NB: U kunt de ExpressVPN voor iOS app alleen updaten wanneer u met hetzelfde Apple ID bent ingelogd dat u hebt gebruikt toen u ExpressVPN hebt gedownload. ExpressVPN raadt u aan om uw apps altijd te updaten als er nieuwe versies beschikbaar zijn.

*** Als u ExpressVPN voor iOS hebt gedownload vanuit een App Store waar ExpressVPN inmiddels niet meer verkrijgbaar is raden wij u aan om de app van uw apparaat te verwijderen en opnieuw te downloaden vanuit een andere App Store zodat u belangrijke updates kunt blijven ontvangen ***

Hoe kunt u…

Een nieuw Apple ID maken om te kunnen wisselen van App Store land
(Voor een ouder OS) Inloggen met een ander Apple ID om van App Store te wisselen en updates te krijgen
Veelgestelde vragen

Een nieuw Apple ID maken om te kunnen wisselen van App Store land

1. Maak op uw Mac of PC verbinding met een Amerikaanse VPN locatie.
  2. Ga naar https://appleid.apple.com/
  3. Klik onderaan de pagina op Create your Apple ID.create apple id
  4. Voer uw gegevens in, kies uw veiligheidsvragen en voer de tekens in die u in het verificatievakje ziet.click continue
  5. U ontvangt nu een verificatie e-mail. Voer de verificatie code in op de Apple website.apple verification code
  6. Log op uw iOS apparaat nu uit van uw Apple account en log dan in met uw nieuwe account.
  7. Wanneer daarom gevraagd wordt moet u instemmen met de gebruikersvoorwaarden van Apple. Zorg ervoor dat uw BETAALMETHODE is ingesteld op Geen.
  8. Nu moet het mogelijk zijn om de ExpressVPN app te downloaden door op onderstaande button te tikken.

Download on the App Store

NB: U kunt de ExpressVPN voor iOS app alleen updaten wanneer u met hetzelfde Apple ID bent ingelogd dat u hebt gebruikt toen u ExpressVPN hebt gedownload. ExpressVPN raadt u aan om uw apps altijd te updaten als er nieuwe versies beschikbaar zijn.

*** Als u ExpressVPN voor iOS hebt gedownload vanuit een App Store waar ExpressVPN inmiddels niet meer verkrijgbaar is raden wij u aan om de app van uw apparaat te verwijderen en opnieuw te downloaden vanuit een andere App Store zodat u belangrijke updates kunt blijven ontvangen ***

Hulp nodig? Neem nu contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

(Voor een ouder OS) Inloggen met een ander Apple ID om van App Store te wisselen en updates te krijgen

1. Open de App Store.
  2. Swipe naar beneden op het hoofdscherm van de App Store en tik op de button met uw Apple ID.
  3. Tik op Uitloggen.
  4. Tik op Inloggen.
  5. Tik op Bestaand Apple ID gebruiken.
  6. Log in op de iTunes Store. Voer het e-mail adres en wachtwoord in die horen bij uw Apple ID en tik op OK.
  7. U krijgt de melding te zien dat u naar een andere Apple Store bent overgezet. Tik op OK.

Hoera! U kunt nu app updates downloaden voor de apps die u hebt binnengehoaald uit deze versie van de App Store.

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Moet ik ook van App Store wisselen als ik mijn andere apps wil gebruiken?

U hoeft niet van App Store te wisselen om de apps te gebruiken die al op uw apparaat staan, maar u kunt geen apps updaten als u niet in het land bent waar u de app hebt gekocht. Dat komt doordat updates worden bijgehouden in de App Store waar de app gekocht is, en niet in alle landen heeft de App Store een versie van de app die u gebruikt.

Controleer, voordat u van App Store wisselt, of u geen ongebruikt krediet heeft op uw Apple ID.

Kan ik ExpressVPN gebruiken als ik ben ingelogd met mijn gewone App Store account?

Jazeker. ExpressVPN is te gebruiken waar ter wereld u ook bent. Voor het beste resultaat raden wij aan om te verbinden met dezelfde serverlocatie als uw App Store locatie.

Om toegang te krijgen tot de App Store van een ander land maakt u eenvoudig verbinding met de ExpressVPN server van dat land voordat u uw App Store locatie verandert.

Hulp nodig? Neem nu contact op met de ExpressVPN helpdesk.