Als ExpressVPN niet beschikbaar is in de App Store van uw land kunt u het nog steeds downloaden door de locatie van uw App Store te veranderen.

Deze handleiding toont u twee manieren om uw App Store locatie te veranderen: door de locatie van uw bestaande Apple ID te veranderen, of door een nieuw Apple ID te maken met een andere locatie. Wij veranderen de App Store locatie naar de VS.

Als u de locatie van uw bestaande Apple ID wilt behouden moet u op uw iOS apparaat een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken, of in iTunes voor Windows of Mac.

Spring naar…

De locatie van uw bestaande Apple ID veranderen
Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken
Veelgestelde vragen

De locatie van uw bestaande Apple ID veranderen

NB: Deze stappen zijn getest op iOS Versie 13.5.1.

Ga op uw apparaat naar de App Store.

Tik op het profiel pictogram in de rechter bovenhoek.

Tap the profile icon at the top right corner.

Tik bovenin het scherm op uw profiel pictogram of op uw Apple ID.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Voer als dat gevraagd wordt uw Apple ID Wachtwoord in en tik op Inloggen.)

Tik op Land/Regio.

Tap “Country/Region.”

Tik op Land of Regio veranderen. Selecteer Verenigde Staten. Lees de Gebruikersvoorwaarden en tik dan op Akkoord. Tik nog eens op Akkoord.

Voer de volgende gegevens in:

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. (Selecteer Geen als u geen Amerikaanse creditcard heeft.  Als Geen niet als optie verschijnt, volg dan de oplossingsstappen van Apple of voer een geldige betaalmethode in.)

Factuurnaam

• Voornaam: Voer uw voornaam in.
  • Achternaam: Voer uw achternaam in.

Factuuradres

• Straat: Voer US in
  • Stad: Voer een stad in (bv Juneau).
  • Staat: Voer een staat in (bv Alaska).
  • Zip: Voer een postcode in (bv een code in Alaska zoals 99501).
  • Telefoon: Voer een telefoonnummer in

Fill in the payment method and tap “Next.”

Tik op Volgende en dan op Gereed.

U kunt ExpressVPN nu downloaden met uw veranderde locatie.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken

U kunt een nieuw Apple ID aanmaken op uw iOS apparaat of met iTunes op Windows of Mac.

Een nieuw Apple ID aanmaken met uw iOS

Een nieuw Apple ID aanmaken met iTunes op Windows of Mac

Veelgestelde vragen

Kan ik na het downloaden van ExpressVPN weer terugschakelen naar mijn originele Apple ID account?

Ja. Als u ExpressVPN eenmaal op uw apparaat hebt staan, functioneert de app los van het land waaraan uw Apple ID is gerelateerd.

Hoe houd ik ExpressVPN actueel?

Om een iOS app te updaten moet u hetzelfde Apple ID gebruiken als die waarmee u de app hebt gedownload.

Als u na het downloaden van de ExpressVPN app bent teruggegaan naar uw originele Apple ID moet u inloggen met uw nieuwe Apple ID als u ExpressVPN wilt updaten.