Als ExpressVPN niet beschikbaar is in de App Store van uw land kunt u het nog steeds makkelijk downloaden door de locatie van uw App Store te veranderen. Daarvoor is het nodig dat u een nieuw Apple ID registreert.

Hoe kunt u…

Een nieuw Apple ID aanmaken
Veelgestelde vragen

Het land van uw App Store veranderen met een nieuw Apple ID

1. Om ExpressVPN te downloaden gaat u op uw apparaat naar de App Store. Als u iOS Versie 12 of lager gebruikt, tik dan op Vandaag onderin het scherm.
  2. Tik op het profiel pictogram rechts bovenin. Tik dan bovenin het scherm op uw profiel pictogram of op uw Apple ID. Als dat gevraagd wordt voert u uw Apple ID wachtwoord in. Tik op Inloggen. Tik dan nog eens op uw Apple ID bovenin.
  3. Nu komt u op een pagina waar u uw land of regio kunt kiezen. Scroll naar beneden en tik op U.S.A. (Dit kunt u later nog veranderen.) Er verschijnt een dialoogbox met de vraag of u met uw huidige Apple ID wilt inloggen. Tik op een ander Apple ID gebruiken.
  4. Scroll naar beneden en tik op Uw Apple ID aanmaken.
  5. Voer uw naam in. Zet het veld Land/Regio op Verenigde Staten of een andere locatie waar ExpressVPN beschikbaar is. Voer dan uw geboortedatum in en een geldig e-mail adres (dat kan niet hetzelfde adres zijn dat bij uw originele Apple ID account hoort) om een verificatiecode te ontvangen en uw aanmeldingsprocedure af te ronden.
  6. Voer uw wachtwoorden in en kies uw veiligheidsvragen. Voer dan de tekens in die in het verificatieplaatje staan en tik op Doorgaan.
  7. Zoek in uw e-mail naar een verificatiecode van Apple. Voer de code in en tik op Volgende. U bent nu klaar met het aanmaken van een nieuw Apple ID.
  8. U kunt nu uitloggen uit uw huidige Apple ID en inloggen op het nieuwe. Ga op uw apparaat naar de App Store. Tik op het profiel pictogram rechts bovenin. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.
  9. Scroll weer naar boven en log in met uw nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.
  10. U ziet nu het bericht Dit Apple ID is nog niet eerder gebruikt in de iTunes Store. Tik op Bekijken.
  11. Lees de Leveringsvoorwaarden en Gebruikersvoorwaarden van Apple Media en schuif de schakelaar naar Instemmen met de Voorwaarden. Tik op Volgende.
  12. Tik op Geen voor uw betalingsmethode. Bij Factuuradres kunt u elk geldig adres en postcode in de VS invoeren, (de postcode voor Alaska bijvoorbeeld is 99501) en een telefoonnummer. Tik dan op Volgende.
  13. De boodschap Apple ID Klaar verschijnt. U kunt nu ExpressVPN downloaden op uw iOS apparaat.

Hulp nodig? Neem nu contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Kan ik weer terugschakelen naar mijn originele Apple ID account?

Ja. Als u ExpressVPN eenmaal op uw apparaat hebt staan, werkt het, ongeacht het land waaraan uw Apple ID is gerelateerd. Het is ook niet nodig om te schakelen tussen de accounts om ExpressVPN actueel te houden.

Hoe houd ik ExpressVPN actueel?

Onder iOS 13 voert ExpressVPN de updates standaard uit, ongeacht de locatie van uw App Store. Als u de beste ervaring wilt met de ExpressVPN app kunt u uw iOS naar de nieuwste versie updaten als u dat nog niet gedaan had.

Als u ExpressVPN wilt updaten en u gebruikt iOS 12 of lager, volgt u de volgende stappen.

1. Ga op uw apparaat naar de App Store.
  2. Tik onderin het scherm op Vandaag.
  3. Tik bovenin het scherm op uw profiel pictogram of op uw Apple ID.
  4. Scroll naar beneden om te zien of er updates van ExpressVPN beschikbaar zijn. Om de ExpressVPN app te updaten tikt u er naast op Updaten.

Als het nog niet lukt om ExpressVPN te updaten kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.