Hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig i ditt lands App Store, kan du fremdeles laste den ned ved å endre din App Stores plassering. I denne veiledningen vil vi endre App Store-plasseringen til USA.

Denne veiledningen viser deg to metoder for å endre din App Store-plassering: Ved å endre din eksisterende Apple ID-plassering, eller ved å opprette en ny Apple ID med en annen plassering. Hvis du ønsker å beholde App Store-plasseringen til din eksisterende Apple ID, må du opprette en ny Apple ID for den nye plasseringen.

Merk: Disse stegene ble testet på iOS versjon 13.5.1.

Hopp til …

Endre din eksisterende Apple ID-plassering
Opprett en ny Apple ID med en annen plassering
Vanlige spørsmål

Endre din eksisterende Apple ID-plassering

Gå til App Store på enheten din.

Trykk på profilikonet øverst i høyre hjørne.

Tap the profile icon at the top right corner.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID øverst på skjermen.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, angi ditt Apple ID-passord og trykk på Logg på.)

Trykk på Land/Region.

Tap “Country/Region.”

Trykk på Endre land eller region. Velg USA. Les vilkårene og betingelsene, deretter trykk Godta. Trykk Godta en gang til.

Angi følgende opplysninger:

Betalingsmetode

Velg en betalingsmetode. (Velg Ingen hvis du ikke har et amerikansk kredittkort. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du følge løsningsstegene som er foreslått av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode.)

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi USA.
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et telefonnummer.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Trykk på Neste, deretter på Ferdig.

Du kan nå laste ned ExpressVPN med din endrede lokasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Opprett en ny Apple ID med en annen plassering

Gå til App Store på enheten din.

Trykk på profilikonet øverst i høyre hjørne.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID øverst på skjermen.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, angi ditt Apple ID-passord og trykk på Logg på.)

Du blir nå bedt om å velge ditt land eller region. Bla ned og trykk på USA. (Du vil kunne endre det senere.) En boks vil poppe opp og spørre deg om du vil logge på med din nåværende Apple ID. Trykk på bruk annen Apple ID.

Bla ned, og trykk på Opprett din Apple ID.

Legg inn navnet ditt. For land-/region-feltet, sett det til USA. Legg så inn fødselsdatoen din og en gyldig e-postadresse (det kan ikke være den samme som er tilknyttet den opprinnelige Apple ID-kontoen din) for å motta en verifiseringskode for å fullføre registreringsprosessen din.

Angi passordene dine. Velg så landet ditt, angi et telefonnummer og velg tekstmelding eller telefonsamtale for å verifisere deg.

Angi tegnene du ser på bildet, deretter klikk på Fortsett.

Sjekk e-posten din for en verifiseringskode fra Apple. Skriv inn koden og trykk Neste.

Du har nå opprettet en ny Apple ID.

Du kan nå logge ut av din nåværende Apple ID og logge inn på din nye. På enheten din, gå til App Store. Trykk på profilikonet plassert øverst i høyre hjørne. Bla til bunnen og trykk på Logg av.

Bla opp igjen, og logg inn med din nye Apple ID. Trykk på Logg på.
Tap "Sign In."

Angi verifiseringskoden som er blitt sendt til telefonnummeret ditt.

Du vil se en melding som sier Denne Apple ID-en har ikke blitt brukt i iTunes Store før. Trykk på Se igjennom.
Tap "Review."

Les Apple Media tjenestevilkår og personvernerklæring, og skyv knappen ved siden av Godta tjenestevilkår. Trykk på Neste.

Angi følgende opplysninger:

Betalingsmetode

Velg en betalingsmetode. (Velg Ingen hvis du ikke har et amerikansk kredittkort. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du følge løsningsstegene som er foreslått av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode.)

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi USA.
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et telefonnummer.

Trykk på Neste.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Trykk på Neste, deretter på Ferdig.

En Apple ID fullført-melding vil dukke opp. Du kan nå laste ned ExpressVPN på iOS-enheten din.