Hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig i ditt lands App Store, kan du fremdeles laste den ned ved å endre din App Stores plassering.

Det er to metoder for å endre din App Store-plassering. Du kan endre din eksisterende Apple ID-plassering, eller hvis du vil beholde din nåværende Apple IDs abonnementer uendret, kan du opprette en ny Apple ID med en annen plassering.

Viktig: En betalingsmetode er vanligvis påkrevet når du endrer App Store-plasseringen din eller oppretter en ny Apple ID med en annen plassering. Hvis du imidlertid vil bruke ExpressVPNs gratis prøveperiode, må du oppgi en betalingsmetode assosiert med den nye plasseringen du bruker.

Hopp til …

Endre din eksisterende Apple ID-plassering
Opprett en ny Apple ID med en annen plassering
Ofte stile spørsmål

Endre din eksisterende Apple ID-plassering

Merk: Disse stegene ble testet på iOS versjon 13.5.1.

Gå til App Store på enheten din.

Trykk på profilikonet øverst i høyre hjørne.

Trykk på profilikonet øverst i høyre hjørne.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID øverst på skjermen.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, oppgi ditt Apple ID-passord og trykk på Logg på.)

Trykk på Land/Region.

Trykk på «Land/Region».

Trykk på Endre land eller region og velg et sted der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks. USA). Hvis du vil bruke den gratis prøveperioden, må du oppgi en plassering du har en betalingsmetode for.

Les brukervilkårene og trykk på Godta. Trykk Godta igjen.

Angi følgende opplysninger:

Betalingsmetode

Velg en betalingsmetode.

• Hvis du ikke vil bruke den gratis prøveperioden, trenger du ikke å oppgi en betalingsmetode, så velg Ingen. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du følge løsningsstegene som er foreslått av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode tilknyttet det nye stedet du bruker.
  • Hvis du vil bruke den gratis prøveperioden, må du oppgi en betalingsmetode tilknyttet det nye stedet du bruker.

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi et gatenavn (f.eks. Fireweed Ln).
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et amerikansk telefonnummer.

Fyll inn betalingsmetoden og trykk «Neste».

Trykk på Neste, deretter på Ferdig.

Du kan nå laste ned ExpressVPN med din endrede lokasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Opprett en ny Apple ID med en annen plassering

Du kan opprette en ny Apple ID på din iOS-enhet eller med iTunes på Windows eller Mac.

Lag en ny Apple ID med din iOS

Merk: Disse stegene ble testet på iOS versjon 14.1.

Gå til App Store på enheten din. Trykk på profilikonet øverst i høyre hjørne.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID øverst på skjermen.

Trykk på profilikonet eller på din Apple ID.

(Hvis du blir bedt om det, angi ditt Apple ID-passord og trykk på Logg på.)

Trykk på din Apple ID øverst.

På skjermen Velg ditt land eller region, bla ned til et sted der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks.. USA). (Du vil kunne endre det senere.)

Du vil bli spurt om du vil logge på med din nåværende Apple ID. Trykk på bruk annen Apple ID.

Bla ned, og trykk på Opprett din Apple ID.

Trykk «Opprett din Apple ID».

Legg inn navnet ditt. Sett Land/Region til der ExpressVPN er tilgjengelig (f.eks. USA). Legg så inn fødselsdatoen din og en gyldig e-postadresse (det kan ikke være den samme som er tilknyttet den opprinnelige Apple ID-kontoen din) for å motta en verifiseringskode for å fullføre registreringsprosessen din.

Legg inn passordene dine. Velg så landet ditt, angi et telefonnummer og velg Tekstmelding eller Telefonsamtale for å verifisere deg.

Velg «Tekstmelding» eller «Telefonsamtale» for å verifisere kontoen din.

Angi tegnene du ser på bildet, deretter klikk på Fortsett.

Sjekk e-posten din for en verifiseringskode fra Apple. Skriv inn koden og trykk Neste.

Legg inn verifiseringskoden sendt til telefonnummeret ditt og trykk Neste.

Du har nå opprettet en ny Apple ID.

Du kan nå logge ut av din nåværende Apple ID og logge inn på din nye. På enheten din, gå til App Store. Trykk på profilikonet plassert øverst i høyre hjørne. Bla til bunnen og trykk på Logg av.

Bla opp igjen, og logg inn med din nye Apple ID. Trykk på Logg på.
Trykk «Logg inn».

Du vil se en melding som sier Denne Apple ID-en har ikke blitt brukt i iTunes Store før. Trykk på Se gjennom.

Trykk «Se gjennom».

Les Apple Media tjenestevilkår og personvernerklæring, og skyv knappen ved siden av Godta tjenestevilkår. Trykk på Neste.

Angi følgende opplysninger:

Betalingsmetode

• Hvis du ikke vil benytte deg av den gratis prøveperioden, må du ikke oppgi en betalingsmetode, så velg Ingen. Hvis Ingen ikke vises som et alternativ, kan du følge løsningsstegene som er foreslått av Apple, eller angi en gyldig betalingsmetode.)
  • Hvis du vil benytte deg av den gratis prøveperioden, må du oppgi en betalingsmetode tilknyttet den nye plasseringen du bruker.

Faktureringsnavn

• Fornavn: Angi fornavnet ditt.
  • Etternavn: Angi etternavnet ditt.

Faktureringsadresse

• Gateadresse: Angi et gatenavn (f.eks. Fireweed Ln).
  • By: Angi en by (f.eks. Juneau).
  • Stat: Angi en stat (f.eks. Alaska).
  • Postnr.: Angi et postnummer (f.eks. et postnummer i Alaska er 99501).
  • Telefon: Angi et amerikansk telefonnummer.

Trykk på Neste.

Fyll inn betalingsmetoden og trykk «Neste».

En Apple ID fullført-melding vil dukke opp. Du kan nå laste ned ExpressVPN på iOS-enheten din.