Jos ExpressVPN ei ole saatavilla maasi App Storessa, voit silti ladata sen muuttamalla App Storen sijaintia. Tässä oppaassa kerrotaan, miten App Store -sijainti vaihdetaan Yhdysvaltoihin.

Tässä oppaassa näytetään kaksi eri tapaa vaihtaa App Store -sijaintiasi: olemassaolevan Apple ID:si sijainnin muuttaminen ja uuden Apple ID:n luominen toiseen sijaintiin. Jos haluat pitää olemassaolevan App Store -sijainnin ennallaan, sinun täytyy luoda uusi Apple ID uutta sijaintia varten.

Siirry osioon…

Olemassaolevan Apple ID:n sijainnin vaihtaminen
Uuden Apple ID:n luominen uudella sijainnilla
Usein kysytyt kysymykset

Olemassaolevan Apple ID:n sijainnin vaihtaminen

Mene laitteellasi App Storeen.

Napauta profiili-ikonia oikeassa yläkulmassa.

Tap the profile icon at the top right corner.

Napauta ruudun yläosassa profiili-ikoniasi tai Apple ID:täsi.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Tarvittaessa syötä Apple ID -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.)

Napauta Maa/Alue.

Tap “Country/Region.”

Napauta Vaihda Maa tai Alue. Valitse Yhdysvallat. Lue säännöt ja käyttöehdot ja napauta Hyväksy. Napauta uudestaan Hyväksy.

Syötä seuraavat tiedot:

Maksutapa

Valitse maksutapa. (Valitse Ei maksutapaa, jos sinulla ei ole yhdysvaltalaista luottokorttia.)

Laskutusnimi

• Etunimi: Syötä etunimesi.
  • Sukunimi: Syötä sukunimesi.

Laskutusosoite

• Katu: Syötä Yhdysvallat
  • Kaupunki: Syötä kaupunki (esim. Juneau).
  • Osavaltio: Syötä osavaltio (esim. Alaska).
  • Zip-koodi: Syötä zip-koodi (esim. 99501 on alaskalainen zip-koodi).
  • Puhelinnumero: Syötä puhelinnumero.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Napauta Seuraava, napauta sitten Valmis.

Voit nyt ladata ExpressVPN:n uuden sijaintisi avulla.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Uuden Apple ID:n luominen uudella sijainnilla

Mene laitteellasi App Storeen.

Napauta profiili-ikonia oikeassa yläkulmassa.

Napauta ruudun yläosassa profiili-ikoniasi tai Apple ID:täsi.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Tarvittaessa syötä Apple ID -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.)

Seuraavaksi sinua pyydetään valitsemaan maasi tai alueesi. Valitse listalta Yhdysvallat (voit vaihtaa sijaintia myöhemmin). Ponnahdusikkunassa kysytään, haluatko kirjautua sisään nykyistä Apple ID:täsi käyttäen. Valitse Käytä toista Apple ID:tä.

Vieritä sivua alaspäin ja napauta kohtaa Luo Apple ID:si.

Syötä nimesi. Valitse Maa/Alue-kentässä Yhdysvallat. Syötä seuraavaksi syntymäaikasi ja voimassaoleva sähköpostiosoite (et voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta, joka on liitetty alkuperäiseen Apple ID -tiliisi), jotta saat vahvistuskoodin, jonka avulla saatat rekisteröintiprosessin loppuun.

Syötä salasanasi ja valitse turvakysymyksesi. Syötä sen jälkeen vahvistuskuvassa näkyvät merkit ja napauta Jatka.

Avaa sähköposti, jossa on vahvistuskoodi Applelta. Syötä koodi ja napauta Seuraava. Olet nyt luonut onnistuneesti uuden Apple ID:n.

Voit nyt kirjautua ulos nykyiseltä Apple ID -tililtäsi ja kirjautua uudelle tilillesi. Siirry laitteellasi App Storeen. Napauta profiili-ikonia oikeassa ylälaidassa. Vieritä sivua alaspäin ja napauta Kirjaudu ulos.

Vieritä sivua takaisin ylös ja kirjaudu sisään uudella Apple ID:lläsi. Napauta Kirjaudu sisään.
Tap "Sign In."

Näet viestin, jossa lukee: Tätä Apple ID:tä ei ole vielä käytetty iTunes Storessa. Napauta Tarkista.
Tap "Review."

Lue Applen palvelu- ja käyttöehdot ja siirrä valitsimen asentoa kohdassa Käyttöehtojen hyväksyminen. Napauta Seuraava.

Syötä seuraavat tiedot:

Maksutapa

Valitse maksutapa. (Valitse Ei maksutapaa, jos sinulla ei ole yhdysvaltalaista luottokorttia.)

Laskutusnimi

• Etunimi: Syötä etunimesi.
  • Sukunimi: Syötä sukunimesi.

Laskutusosoite

• Katu: Syötä Yhdysvallat
  • Kaupunki: Syötä kaupunki (esim. Juneau).
  • Osavaltio: Syötä osavaltio (esim. Alaska).
  • Zip-koodi: Syötä zip-koodi (esim. 99501 on alaskalainen zip-koodi).
  • Puhelinnumero: Syötä puhelinnumero.

Napauta Seuraava.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Näet seuraavaksi Apple ID luotu -viestin. Voit nyt ladata ExpressVPN:n iOS-laitteellesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Usein kysytyt kysymykset

Voinko palata käyttämään alkuperäistä Apple ID -tiliäni?

Kyllä. Kun olet ladannut ExpressVPN:n tilillesi, ExpressVPN toimii huolimatta siitä, mihin maahan Apple ID:si on liitetty.

Miten pidän ExpressVPN:n päivitettynä?

Jos haluat päivittää minkä tahansa iOS-sovelluksen, sinun täytyy käyttää samaa Apple ID:tä jota käytit sovelluksen lataamiseen.

Jos vaihdoit takaisin alkuperäiseen Apple ID:seesi ladattuasi ExpressVPN:N uudella Apple ID:llä, sinun täytyy kirjautua uudella Apple ID:llä voidaksesi päivittää ExpressVPN:n.

Jos ExpressVPN:n päivittäminen ei onnistu, ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.