Om ExpressVPN inte är tillgängligt i ditt lands App Store kan du fortfarande skaffa det genom att ändra din App Store-position. I den här guiden kommer vi ändra App Store-position till USA.

Den här guiden visar två sätt som du kan ändra din App Store-position på: genom att ändra ditt befintliga Apple ID:s position, eller genom att skapa ett nytt Apple ID med en annan position. Om du vill inte vill att din nuvarande App Store-position för ditt Apple ID ska ändras måste du skapa ett nytt Apple ID för att ändra position.

Gå till…

Ändra ditt befintliga Apple ID:s position
Skapa ett nytt Apple ID med en annan position
Vanliga frågor

Ändra ditt befintliga Apple ID:s position

På din enhet går du till App Store.

Tryck på profilikonen högst upp i högra hörnet.

Tryck på ikonen högst upp till höger.

Högst upp på skärmen trycker du på profilikonen eller ditt Apple ID:

Tryck på profilikonen eller ditt Apple ID.

(Om du blir ombedd anger du ditt Apple ID-lösenord och trycker på Logga in.)

Tryck på Land/region.

Tryck på Ändra land eller region. Välj USA. Läs villkoren, tryck sedan på Godkänn. Tryck på Godkänn en gång till.

Ange följande uppgifter:

Betalningsmetod

Välj en betalningsmetod. (Välj ingen om du inte har ett amerikanskt betalkort. Om ingen inte visas som ett alternativ följer du problemlösningsstegen som Apple föreslår eller anger en giltig betalningsmetod.

Faktureringsnamn

• Förnamn: Ange ditt förnamn.
  • Efternamn: Ange ditt efternamn.

Faktureringsadress

• Gata: Ange USA.
  • Stad: Ange en stad (t.ex. Juneau).
  • Stat: Ange en stat (t.ex. Alaska).
  • Postkod: Ange en postkod (en postkod i Alaska är t.ex. 99501).
  • Telefon: Ange ett telefonnummer.

Fyll i betalningsmetod och tryck nästa.

Tryck på Nästa, och sedan på Klar.

Du kan nu ladda ner ExpressVPN med din ändrade position.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Skapa ett nytt Apple ID med en annan position

På din enhet går du till App Store.

Tryck på profilikonen högst upp i högra hörnet.

Högst upp på skärmen trycker du på profilikonen eller på ditt Apple ID.

Tryck på profilikonen eller ditt Apple ID.

(Om du blir ombedd anger du ditt Apple ID-lösenord och trycker på Logga in.)

Du kommer nu bli ombedd att Välja ditt land eller region. Scrolla ner och tryck på U.S.A. (Du kan ändra senare). En ruta kommer upp där du får frågan om du vill logga in med ditt nuvarande Apple ID. Klicka Använd annat Apple ID.

Scrolla ner, och tryck på Skapa ditt Apple ID.

Ange ditt namn. Ställ in Land/region på USA. Därefter anger du din födelsedag och en giltig e-postadress (det kan inte vara samma som du har till ditt vanliga Apple ID-konto) för att få en verifikationskod som slutför din registreringsprocess.

Ange ditt lösenord. Därefter väljer du region, anger ett telefonnummer och väljer SMS eller Telefonsamtal som verifiering.

Ange de tecken du ser på bilden, klicka sedan på Fortsätt.

Kolla din e-post efter verifikationskoden från Apple. Ange koden och tryck på Nästa.

Ange verifikationskoden som skickades till din mobiltelefon och tryck på Nästa.

Du har nu skapat ett nytt Apple ID.

Du kan nu logga ut från ditt nuvarande Apple ID och logga in med ditt nya. På din enhet går du till App Store. Tryck på profilikonen högst upp till höger. Scrolla längst ner och tryck på Logga ut.

Scrolla upp igen och logga in med ditt nya Apple ID. Tryck på Logga in.
Tap "Sign In."

Ange verifikationskoden som skickats till ditt mobiltelefonnummer.

Du kommer se ett meddelande som säger Detta Apple ID har inte använts i iTunes Store ännu: Klicka på Granska.
Tap "Review."

Läs Apple Medias villkor och dra i knappen bredvid Godkänn villkor. Tryck på Nästa.

Ange följande uppgifter:

Betalningsmetod

Välj en betalningsmetod. (Välj ingen om du inte har ett amerikanskt betalkort. Om ingen inte visas som ett alternativ följer du problemlösningsstegen som Apple föreslår eller anger en giltig betalningsmetod.)

Faktureringsnamn

• Förnamn: Ange ditt förnamn.
  • Efternamn: Ange ditt efternamn.

Faktureringsadress

• Gata: Ange USA.
  • Stad: Ange en stad (t.ex. Juneau).
  • Stat: Ange en stat (t.ex. Alaska).
  • Postkod: Ange en postkod (en postkod i Alaska är t.ex. 99501).
  • Telefon: Ange ett telefonnummer.

Fyll i betalningsmetod och tryck nästa.

Tryck på Nästa, och sedan på Klar.

Ett meddelande som säger Apple ID slutfört kommer visas. Du kan nu ladda ner ExpressVPN på din iOS-enhet.