ExpressVPN biedt geen vaste oftewel statische IP’s. De reden hiervoor is, dat de ExpressVPN IP-adressen regelmatig worden geroteerd.

Wanneer u verbindt met een ExpressVPN server, krijgt u de beste IP die beschikbaar is. Dat kan een IP-adres zijn waarmee u eerder verbonden was, maar u kunt ook een andere krijgen.  ExpressVPN roteert de IP-adressen die door alle klanten worden gebruikt, om de anonimiteit van de gebruikers te verhogen en uw privacy te bewaken.

In totaal heeft ExpressVPN duizenden servers op tientallen locaties overal ter wereld. Elke locatie kan honderden servers hebben, waarbij elke server duizenden IP’s bevat. ExpressVPN noemt geen specifiek aantal voor de beschikbare IP’s want dat aantal kan wisselen afhankelijk van de vraag en andere factoren.

Koop ExpressVPN