ExpressVPN gir ikke dedikerte eller statiske IP-er. Dette er fordi ExpressVPNs IP-adresser rulleres regelmessig.

Når du kobler til en ExpressVPN-server, får du den best mulige IP-en som er tilgjengelig. Det kan være en IP-adresse du har koblet til tidligere, eller du kan få en annen. ExpressVPN rullerer IP-adressene som brukes av alle kunder for å øke brukeranonymiteten og beskytte personvernet ditt.

Totalt har ExpressVPN tusenvis av servere på dusinvis av steder rundt om i verden. Hver lokasjon kan ha hundrevis av servere, hvor hver server inneholder tusenvis av IP-adresser. ExpressVPN spesifiserer ikke antall tilgjengelige IP-er fordi antallet kan endres avhengig av etterspørsel og andre faktorer.

Skaff deg ExpressVPN