ExpressVPN tilbyder ikke dedikerede eller statiske IP-adresser. Dette skyldes, at ExpressVPN’s IP-adresser ændres regelmæssigt.

Når du opretter forbindelse til en ExpressVPN-server, får du den bedst mulige tilgængelige IP-adresse. Det kan være en IP-adresse, du har været tilsluttet til før eller en helt anden. ExpressVPN ændrer IP-adresserne, der bruges af kunder for at øge brugerens anonymitet og beskytte dit privatliv.

Samlet har ExpressVPN tusindvis af servere på masser af forskellige placeringer i verden. Hver placering kan have hundredvis af servere, hvor hver server indeholder yderligere tusindvis af IP-adresser. ExpressVPN angiver ikke antallet af tilgængelige IP’er, da antallet kan ændre sig afhængigt af efterspørgsel og andre faktorer.

Få ExpressVPN