ExpressVPN ei tarjoa varattuja eli staattisia IP-osoitteita, vaan ExpressVPN:n IP-osoitteet vaihtuvat säännöllisesti.

Kun yhdistät ExpressVPN-palvelimeen, sinulle annetaan paras saatavilla oleva IP. Tämä voi olla IP-osoite, johon olet yhdistänyt aiemmin, tai täysin uusi osoite. ExpressVPN vaihtaa käyttäjien yhteisiä IP-osoitteita lisätäkseen ja turvatakseen heidän yksityisyyttään.

ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia lukuisissa eri sijainneissa ympäri maailmaa. Yksi sijainti voi sisältää satoja palvelimia ja yksi palvelin tuhansia IP-osoitteita. Emme ilmoita käytössä olevien IP-osoitteiden määrää, sillä luku voi muuttua kysynnästä ja muista tekijöistä riippuen.

Hanki ExpressVPN