Tässä oppaassa näytetään, miten valitaan paras VPN-palvelinsijainti omiin tarpeisiin. ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia lukuisissa paikoissa ympäri maailmaa. Katso lista kaikista VPN-palvelinsijainneista.

Mitä haluat tehdä?

Katsoa tietyn maan sisältöä, kuten tv-ohjelmia ja elokuvia
Ohittaa rajoitukset nykyisessä olinpaikassani
Hankkia turvallisen ja yksityisen yhteyden
Saada paremmat latausnopeudet
Ratkaista käyttämääni VPN-palvelinsijaintiin liittyviä ongelmia

Tietyn maan sisällön, kuten tv-ohjelmien ja elokuvien, katsominen

Tärkeää: jos tarvitset palvelinsijaintisuosituksia tiettyä suoratoistopalvelua varten, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.

Kun haluat pääsyn tietyn maan sisältöön, yhdistä kyseisen maan VPN-palvelinsijaintiin. Jos maassa on useita palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähimpänä oleva palvelinsijainti.

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Rajoitusten ohittaminen nykyisessä olinpaikassasi

Jos olet maassa, jossa internetin käyttöä rajoitetaan, käytä sovelluksen Älykäs sijainti -ominaisuutta. Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen.

Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen.

Katso, kuinka yhdistät Älykäs sijainti -ominaisuutta käyttäen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Turvallisen ja yksityisen yhteyden hankkiminen

Jos kaipaat turvallista ja yksityistä yhteyttä, käytä sovelluksen Älykäs sijainti -ominaisuutta. Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen.

Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen

Katso, kuinka yhdistät Älykäs sijainti -ominaisuutta käyttäen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Parempien latausnopeuksien hankkiminen

Latausnopeuksiin vaikuttavat useat osatekijät. Jos haluat löytää nopeimmat lataukset tarjoavan palvelinsijainnin, kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Valitse Suositellut-sijaintilistasta se VPN-palvelinsijainti, joka on fyysisesti lähimpänä todellista sijaintiasi.
  • Käytä Älykäs sijainti -ominaisuutta, joka valitsee sinulle parhaiten sopivan sijainnin.
  • Suorita nopeustesti ExpressVPN-sovelluksessa – ominaisuus on saatavilla Mac- ja Windows-sovelluksissa. Yhdistä listan ensimmäiseen palvelinsijaintiin.
Tärkeää: jos käyttämäsi VPN-palvelinsijainti on odotettua hitaampi, tutustu tähän vianmääritysoppaaseen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Nykyiseen VPN-palvelinsijaintiin liittyvien ongelmien ratkaisu

Jos käyttämäsi VPN-palvelinsijainti on odotettua hitaampi, tutustu tähän vianmääritysoppaaseen.

Muiden ongelmien kohdalla seuraa tapauskohtaisesti alla olevia vaiheita: