Tarvitsetko apua yhdistämiseen?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa
Get connection help.
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

Tässä oppaassa näytetään, miten valitset parhaan VPN-palvelinsijainnin omiin tarpeisiisi. ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia lukuisissa paikoissa ympäri maailmaa. Katso lista kaikista VPN-palvelinsijainneista.

Mitä haluat tehdä?

Katsoa tietyn maan sisältöä, kuten TV-ohjelmia ja elokuvia
Ohittaa rajoitukset nykyisessä olinpaikassasi
Hankkia turvallisen ja yksityisen yhteyden
Saada nopeat latausnopeudet
Ratkaista nykyiseen VPN-palvelinsijaintiini liittyviä ongelmia

Tietyn maan sisällön, kuten TV-ohjelmien ja elokuvien katsominen

Tärkeää: Jos tarvitset palvelinsuosituksia tiettyjä suoratoistopalveluita varten,  ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin.

Hankkiaksesi pääsyn sisältöön tietyssä maassa muodosta yhteys VPN-palvelinsijaintiin haluamassasi maassa. Jos kyseisessä maassa on useampia palvelinsijainteja, valitse sijainti joka on lähimpänä fyysistä sijaintiasi.

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Rajoitusten ohittaminen nykyisessä olinpaikassasi

Jos olet maassa, jossa internetin käyttöä rajoitetaan, käytä sovelluksen Älykäs sijainti -toimintoa. Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen.

Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen..

Katso, miten yhdistät Älykäs sijainti -ominaisuutta käyttäen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Turvallisen ja yksityisen yhteyden hankkiminen

Jos kaipaat turvallista ja yksityistä yhteyttä, käytä Älykäs sijainti -toimintoa. Se suosittelee sinulle parasta mahdollista sijaintia anonyymien mittareiden, kuten latausnopeuden, viiveen ja etäisyyteen perusteella.

Älykäs sijainti suosittelee sinulle parasta mahdollista sijaintia anonyymien mittareiden, kuten latausnopeuden, viiveen ja etäisyyteen perusteella.

Katso, miten yhdistät Älykäs sijainti -ominaisuutta käyttäen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Nopeiden latausnopeuksien hankkiminen

Latausnopeuksiin vaikuttavat useat osatekijät. Jos haluat löytää palvelinsijainnin, joka takaa nopeimmat lataukset, käytettävissäsi on useampi vaihtoehto:

• Valitse VPN-palvelin joka on lähimpänä fyysistä sijaintiasi suositeltujen palvelimien listalla.
  • Käytä Älykäs sijainti -ominaisuutta, joka suosittelee sinulle parhaiten sopivinta sijaintia.
  • Suorita Nopeustesti ExpressVPN-sovelluksessasi, joka on saatavilla Mac- ja Windows-sovelluksessa. Yhdistä listan ensimmäiseen palvelinsijaintiin.
Tärkeää: Jos VPN-palvelinsijainti, johon olet yhdistänyt, on odotettua hitaampi, tutustu tähän vianmääritysoppaaseen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Nykyiseen VPN-palvelinsijaintiin liittyvien ongelmien ratkaisu

Jos VPN-palvelinsijainti, johon olet yhdistänyt, on odotettua hitaampi, tutustu tähän vianmääritysoppaaseen.

Muiden ongelmien kohdalla seuraa tapauskohtaisesti alla olevia askeleita: