Jos haluat muuttaa IP-osoitteesi toiseen maahan, tämä opas kertoo sinulle, kuinka valitaoikea VPN-palvelinsijainti.

ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia kymmenissä sijainneissa ympäri maailmaa. Katso VPN-palvelinsijaintien lista kokonaisuudessaan.

Esitarkistus

Jos näet virheviestinä esimerkiksi
You seem to be using an unblocker or proxytai
You'll need to disable your anonymizer
yrittäessäsi päästä tietyille sivustoille tai palveluihin, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Mitä haluat tehdä?

Hankkia pääsyn tietyn maan sisältöön, kuten TV-ohjelmiin, elokuviin, peleihin, live-suoratoistoon, urheiluun tai live-tapahtumiin
Ohittaa sensuurin nykyisessä olinpaikassasi
Hankkia turvallisen ja yksityisen yhteyden
Saada nopeimmat latausnopeudet

Hankkia pääsyn tietyn maan sisältöön, kuten TV-ohjelmiin, elokuviin, peleihin, live-suoratoistoon, urheiluun tai live-tapahtumiin

Hankkiaksesi pääsyn sisältöön tietyssä maassa, muodosta yhteys VPN-palvelinsijaintiin haluamassasi maassa.

Avaa sovelluksessasi Sijaintivalitsin.

Klikkaa Sijaintivalitsimen avaamiseksi.

Käytä hakukenttää löytääksesi haluamasi sijainti. Kaksoisnapsauta sijaintia muodostaaksesi siihen yhteyden.

Voit myös selata seuraavia luetteloja:

• Suositellut: Suositellut sijainnit perustuvat maantieteelliseen sijaintiisi yhdistettynä yhteyden onnistumisprosenttiin, asiakkaiden käyttömäärään ja nopeuteen.
  • Kaikki Selaa ExpressVPN:n palvelinsijainteja ympäri maailmaa järjestettynä alueittain (Tyynenmeren Aasia, Amerikat, Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka).
  • Viimeisimmät: Hanki pääsy välittömästi suosikki-VPN-sijainteihisi.

Käytössä Linux? Katso Linuxia koskevat ohjeet.

Jos kaipaat apua oikean VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa, ole hyvä jaota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Ohittaa sensuurin nykyisessä olinpaikassasi

Käytä Älykäs sijainti -toimintoa sovelluksessa hankkiaksesi pääsyn Facebookiin, Googleen, Skypeen ja VoIP-palveluihin Aasiassa ja Lähi-idässä.

Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, latenssiin ja etäisyyteen.

Klikkaa Älykästä sijaintia.

Käytössä Linux? Katso Linuxia koskevat ohjeet.

Lue lisää Älykkäästä sijainnista täällä.

Jos kaipaat apua oikean VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa, ole hyvä jaota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.