Tarvitsetko apua yhdistämiseen?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa
Get connection help.
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

Jos et onnistu lähettämään sähköpostiviestejä ollessasi yhdistettynä VPN:ään, sähköpostipalvelusi TCP-portti 25 on saattanut estää ExpressVPN:n. Kyseistä porttia käytetään sähköpostien lähettämiseen viestipalvelimien välillä.

Ongelman ratkaisemiseksi muuta ExpressVPN-sovelluksesi asetuksia seuraavasti:

1. Salli pääsy lähiverkkoon
  2. Aseta sähköpostisovelluksesi VPN-piirin ulkopuolelle

1. Salli pääsy lähiverkkoon

Avaa > Asetukset > Yleinen. Rastita ruutu kohdasta Salli pääsy lähiverkon laitteisiin (kuten tulostimet ja tiedostopalvelimet).

2. Aseta sähköpostisovelluksesi VPN-piirin ulkopuolelle

Tärkeää: Sovelluskohtainen yhdistäminen ei ole saatavilla macOS 11:lle ja sitä uudemmille versioille.

Avaa > Asetukset > Yleinen > Sovelluskohtainen yhdistäminen. Klikkaa Asetukset > Valitut sovellukset eivät käytä VPN:ää. Klikkaa plus-kuvaketta (+) ja valitse sähköpostisovelluksesi.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavia toimia:

• Päivitä sähköpostisovelluksesi ajan tasalle.
  • Vaihda ulostuloporttisi numero 25:stä 587:ään.
  • Katkaise ExpressVPN-yhteys käyttääksesi sähköpostia. Tämä voi olla tarpeen, jos käytät internet-palveluntarjoajasi sähköpostipalvelinta, joka estää oman verkkonsa ulkopuolelta tulevan liikenteen.