Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Trenger du tilkoblingshjelp?
Snakk med et menneske
Get connection help.
Trenger du tilkoblingshjelp?
Snakk med et menneske

Hvis du ikke kan sende e-post mens du er tilkoblet VPN-et, kan ExpressVPN ha blokkert e-postklientens TCP-port 25, som brukes til å overføre e-poster mellom e-postservere.

For å løse problemet, juster innstillingene dine i ExpressVPN-appen som følger:

1. Tillat tilgang til det lokale nettverket
  2. Ekskluder e-post-appen fra å koble til VPN-et

1. Tillat tilgang til det lokale nettverket

Gå til > Alternativer/Preferanser> Generelt. Kryss av i boksen for Tillat tilgang til enheter på det lokale nettverket (som printere eller filservere).

2. Ekskluder e-post-appen fra å koble til VPN-et

Viktig: Delt tunnelering-funksjonen er ikke tilgjengelig for macOS 11 og nyere.

Gå til > Alternativer/Preferanser> Generelt> Delt tunnelering. Trykk på Innstillinger > Ikke tillat valgte apper til å bruke VPN-et. Trykk på (+) plusstegnet og velg deretter e-post-appen din.

Hvis problemet vedvarer, må du kanskje:

• oppdatere til den nyeste versjonen av e-post-appen din
  • endre utgående portnummer fra 25 til 587
  • koble fra ExpressVPN for å få tilgang til e-posten din, dette kan være nødvendig hvis du bruker internettleverandørens e-postserver og den blokkerer e-posttrafikk som kommer fra utenfor dens eget nettverk