Get ExpressVPN on your router.
Trenger du et VPN for ruteren din?
Verv en venn nå

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer et VPN på din Xiaomi-ruter med L2TP-protokollen.

Det kan hende ikke alle ExpressVPN-lokasjoner er tilgjengelige for manuelt konfigurerte tilkoblinger.

Viktig: L2TP tilbyr ikke noen kryptering og bør bare brukes for anonymisering og å endre plassering.

Stegene nedenfor ble testet på Mi Wi-Fi. Hvis du ikke kan følge stegene nedenfor fordi brukergrensesnittet til enheten din ser veldig annerledes ut, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Hopp til

1. Finn kontodetaljene for ExpressVPN-kontoen din
2. Konfigurer Xiaomi-ruteren din
3. Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en VPN-serverlokasjon

1. Finn kontodetaljene for ExpressVPN-kontoen din

Gå til ExpressVPNs oppsettside. Hvis du blir bedt om det, oppgi innloggingsdetaljene for ExpressVPN og klikk på Logg inn.

Oppgi kontodetaljer, klikk så "Logg inn."

Legg inn verifiseringskoden som er sendt til e-posten din.

Til høyre, velg L2TP/IPsec.

Klikk "L2TP/IPsec."

Dette vil vise deg ditt brukernavn, passord og en liste over serveradresser rundt om i verden.

Dette vil vise deg ditt brukernavn, passord og en liste over serveradresser rundt om i verden.

Hold dette nettleservinduet åpent. Du vil trenge denne informasjonen for oppsettet senere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

2. Konfigurer Xiaomi-ruteren din

I nettleserens adressefelt, skriv inn miwifi.com for å få tilgang til ruterens admin-panel.

Hvis adressen til ruterens admin-panel tidligere har blitt endret og du ikke kan huske den, kan du finne den i enhetens innstillinger.

Logg inn med ruterens admin-passord.

Logg inn med ditt ruter-admin-passord.

Klikk Advanced > VPN.

Klikk «VPN»

Klikk Add service. Legg inn følgende detaljer:

• Name: Skriv inn et navn som vil hjelpe deg med å gjenkjenne VPN-tilkoblingen din, for eksempel: ExpressVPN LA.
  • Protocol type: Velg L2TP.
  • Server: Skriv inn serveradressen du fant tidligere.
  • Username: Skriv inn brukernavnet du fant tidligere.
  • Password: Skriv inn passordet du fant tidligere.

Klikk Save.

Skriv inn detaljene for L2TP VPN-konfigurasjon, klikk så “Save.”