For frustreret til at læse denne side?
Tal med et menneske

ExpressVPN’s manuelle konfigurationer er designet til enheder, der ikke kan køre ExpressVPN-apps. Selvom ExpressVPN understøtter en del protokoller, understøttes protokoller, der ikke tilbyder nogen kryptering, såsom L2TP og PPTP, ikke.

Hvis du forsøger at oprette en L2TP- eller PPTP-forbindelse på din router ved hjælp af ExpressVPN-loginoplysningerne, vil opsætningen enten mislykkes eller resultere i en forbindelse, der ikke er krypteret.

Gå til:

Hvilke VPN-protokoller understøtter ExpressVPN med manuel konfiguration?
Anbefalet løsning: Brug OpenVPN-konfigurationen
Anbefalet løsning: Brug ExpressVPN til routere
Alternativ løsning: Brug en router, der understøtter OpenVPN-konfigurationer

Hvilke VPN-protokoller understøtter ExpressVPN med manuel konfiguration?

ExpressVPN understøtter følgende protokoller med manuelle konfigurationer:

• OpenVPN: Open source og ekstremt sikker. Understøttes ikke på visse enheder.
  • L2TP/IPsec: Sikker, men langsommere end OpenVPN. Kan lejlighedsvis blive blokeret af firewalls.
Vigtigt: L2TP/IPsec må ikke forveksles med L2TP. L2TP tilbyder ikke nogen kryptering.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Anbefalet løsning: Brug OpenVPN-konfigurationen

Hvis din router understøtter manuelle OpenVPN- og L2TP-konfigurationer, opfordres du til at bruge OpenVPN-opsætningen. Dette indebærer download af ExpressVPN’s filer til manuel konfiguration og anvendelse af dem på din router.

Du kan finde vejledninger til din specifikke router eller kontakte ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp, hvis din specifikke routermodel ikke er angivet. Før du kontakter support, bedes du tjekke din routerdokumentation for at sikre, at den understøtter manuelt konfigurerede OpenVPN-forbindelser.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Anbefalet løsning: Brug ExpressVPN til routere

ExpressVPN til routere krypterer din routers internetforbindelse og vil anvende den samme beskyttelse på alle enheder, der er forbundet til den. For at bruge ExpressVPN til routere skal du downloade og “flashe” ExpressVPN-routerens firmware på en understøttet routermodel.

ExpressVPN til routere er i øjeblikket tilgængelig til udvalgte Asus-, Linksys-, Netgear-routere. Hvis din specifikke routermodel ikke er angivet, kan du indsende en anmodning til ExpressVPN’s supportteam.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Alternativ løsning: Brug en router, der understøtter OpenVPN-konfigurationer

Hvis din nuværende router ikke understøtter OpenVPN-konfigurationer, opfordres du til at skifte til en router, der gør.

OpenVPN er open source og bruger SSL/TLS til nøgleudveksling, hvilket gør det til en pålidelig protokol, der giver en ideel kombination af hastighed og sikkerhed. Et stort udvalg af moderne routere, til forskellige priser, understøtter OpenVPN.