get started expressvpn

Wat kunt u met een VPN?

Laten zien
get started expressvpn

5 manieren om uw VPN te gebruiken

Nu bekijken

Deze handleiding leert u hoe u de laatste versie van de ExpressVPN app kunt downloaden.

Het is belangrijk dat u beschikt over de nieuwste update van ExpressVPN; alleen zo kunt u er zeker van zijn dat uw app de nieuwste functies en veiligheidsupgrades heeft.

Om de nieuwste versie van ExpressVPN de downloaden en updaten:

1. Log in op uw ExpressVPN account
  2. Kies ExpressVPN instellen
  3. Selecteer links op het scherm het platform van uw apparaat bv Windows
  4. Aan de rechterkant van het scherm klikt of tikt u op de button om de  ExpressVPN software te downloaden
  5. Stel de ExpressVPN app in volgens de instellingshandleiding

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met het ExpressVPN Support Team.