Get started with ExpressVPN.
Wat kunt u met een VPN?
Laten zien
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 manieren om uw VPN te gebruiken
Nu bekijken

Deze handleiding toont u hoe u kunt updaten naar de nieuwste versie van de ExpressVPN app. Regelmatig updaten verzekert u ervan dat de ExpressVPN app op uw apparaat de nieuwste upgrades heeft op het gebied van functionaliteit en veiligheid.

Ik wil de ExpressVPN app updaten op:

Windows
Mac
Linux
iOS
Android
Router
Browserextensie

De ExpressVPN app updaten op Windows of Mac

Als er een app update beschikbaar is verschijnt er een banner boven in het scherm van de app.

1. Klik op Nu updaten of Nu downloaden.
  2. Klik op de ExpressVPN website aan de rechterkant op Downloaden.
  3. Voltooi de app update.

De ExpressVPN app handmatig updaten

U kunt ook zelf kijken of de app op uw apparaat wel de nieuwste versie gebruikt.

1. Ga in de app naar Menu icon. > Help & Support > Over ExpressVPN. U ziet daar het versienummer van de app.
  2. Controleer wat de nieuwste versie is:
  3. Als de app op uw apparaat niet actueel is, download dan de nieuwste app versie.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op iOS

Standaard zal de app automatisch updaten naar de nieuwste versie die voor u beschikbaar is.

De ExpressVPN iOS app handmatig updaten

1. Open de App Store.
  2. Zoek naar ExpressVPN.
  3. Als er een update voor u beschikbaar is ziet u de Update button. Tik op Updaten.

Als het niet lukt om de app te updaten:

• Raadpleeg het Apple support artikel of
  • Controleer of u hetzelfde Apple ID gebruikt waarmee u eerder ExpressVPN heeft gedownload. Voor het updaten van een iOS app heeft u altijd hetzelfde Apple ID nodig als waarmee u de app eerder had geupdatet.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op Android

Belangrijk: Als het niet lukt om op uw apparaat naar de app store te gaan kunt u de nieuwste versie van APK rechtstreeks op uw apparaat downloaden.

Als u eerder de app hebt gedownload via de app store van uw apparaat zal de app standaard automatisch worden bijgewerkt tot de nieuwste versie.

De ExpressVPN Android app handmatig downloaden

1. Open de app store van uw apparaat.
  2. Zoek naar ExpressVPN.
  3. Als er een update voor u beschikbaar is ziet u de Update button. Tik op Updaten.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op Linux

Als er een app update beschikbaar is ziet u de melding “Er is een nieuwe versie beschikbaar” in uw Terminal. Volg de link om de app te updaten.

U kunt ook handmatig controleren of uw app wel de nieuwste versie gebruikt:

1. Check de nieuwste Linux app versie.
  2. Run de volgende command om uw huidige app versie te zien:
    expressvpn -version
  3. Als de app op uw apparaat niet actueel is, kunt u de nieuwste versie van de app downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op uw router

Als u gebruik maakt van:

• ExpressVPN 2.7.0: De app zal automatisch updaten om 04.00 plaatselijke tijd (als er een update beschikbaar is).
  • ExpressVPN 2.6.6 of lager: De app zal niet automatisch updaten. U zult het handmatig moeten doen.

Lees meer over het updaten van de ExpressVPN router app.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN browserextensie updaten

De ExpressVPN browserextensie updatet automatisch als er een update beschikbaar is.