För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Den här guiden visar dig hur du uppdaterar till den senaste versionen av ExpressVPN. Regelbundna uppdateringar säkerställer att appen på din enhet har de senaste funktionerna och säkerhetsuppgraderingarna.

Obs: Du behöver inte avinstallera appen innan du uppdaterar den på din enhet.

Jag vill uppdatera ExpressVPN:s app på:

Windows
Mac
Linux
iOS
Android
Router
Webbläsartillägg

Uppdatera ExpressVPN-appen på Windows eller Mac

När det finns en tillgänglig appuppdatering ser du en banner längst upp på appskärmen. Följ de här stegen för att uppdatera appen:

1. Klicka på Uppdatera nu eller Ladda ned nu.
  2. På ExpressVPN:s webbplats klickar du på Ladda ned till höger.
  3. Följ instruktionerna.

Om du inte ser en banner som uppmanar dig att uppdatera appen innebär det att du redan använder den senaste versionen som är tillgänglig för dig. Om du vill säkerställa att du använder den senaste versionen kan du ladda ned appen på webbplatsen:

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Uppdatera ExpressVPN:s app på iOS

Som standard kommer appen automatiskt att uppdatera till den senaste versionen som är tillgänglig för dig.

Du kan också manuellt kolla om det finns en tillgänglig uppdatering:

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter ExpressVPN.
  3. Om det finns en tillgänglig uppdatering ser du knappen Uppdatera. Tryck på Uppdatera.

Om du inte kan uppdatera appen:

• Läs Apples supportartikel eller
  • Kontrollera om du använder samma Apple ID som du tidigare använde för att ladda ned ExpressVPN. För att uppdatera en iOS-app måste du använda samma Apple ID som du tidigare använt för att uppdatera appen.