Get ExpressVPN on Android.
Haluatko ExpressVPN:n Androidillesi?
Tutustu Android-sovellukseen
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Oletko jumissa ja tarvitset apua?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

VPN auttaa suojaamaan ja anonymisoimaan verkkoliikennettäsi. Jos VPN-yhteytesi katkeaa odottamatta, verkkoliikenteesi ei välttämättä ole enää suojattu.

ExpressVPN-sovellus sisältää Verkon suojaus -toiminnon, joka pysäyttää verkkoliikenteen VPN-yhteyden katketessa. Lisäasetukset ovat mahdollisia Android-järjestelmäasetusten kautta.

Tärkeää: Jos sinulla on yleisiä yhteysongelmia, tutustu vianmääritysoppaisiimme.

Useimmiten Verkon suojaus -toiminnon käyttäminen ei vaadi asetusten muuttamista ExpressVPN-sovelluksessa. Toiminto on oletuksena päällä useimmissa Android-laitteissa ja se antaa verkkoliikenteellesi riittävän suojan.

Jos haluat suojata verkkoliikenteesi ja saada täyden tietosuojan, voit laittaa toiminnon päälle Android-järjestelmäasetusten kautta. Huomaa, että tämä ei ole mahdollista Android TV:llä eikä Fire TV:llä.

Siirry osioon…

Miten Verkon suojaus -toiminto toimii?
Miten Android-järjestelmäasetukset toimivat?
Mikä suojauksen muoto sopii minulle?

Miten Verkon suojaus -toiminto toimii?

Jos VPN-yhteytesi katkeaa odottamatta, verkkoliikenteesi tiedot ovat alttiita päätymään kolmansien osapuolten käsiin. Verkon suojaus -toimintomme estää kaiken internet-liikenteen, kunnes VPN-yhteys on palautettu.

Kun Verkon suojaus -toiminto on päällä, sovelluskohtainen yhdistäminen tai pääsy paikallisiin laitteisiin ei keskeydy. Jos VPN-yhteys katkeaa odottamatta, voit edelleen käyttää sovelluksia, jotka olet valinnut sivuuttamaan VPN:n. Et kuitenkaan pysty käyttämään sovelluksia, jotka käyttävät VPN:ää. Lue lisää Verkon suojaus -toiminnosta Androidilla.

Huomaa: Verkon suojaus -toiminto ei pysäytä internet-liikennettä, jos VPN-yhteys katkaistaan manuaalisesti.

Verkon suojaus -toiminto on saatavilla:

• ExpressVPN:n Android-sovelluksessa (sovellusversio 7.0 tai sitä uudempi)
  • kaikissa Android-älypuhelimissa käyttöjärjestelmän versiosta tai laitevalmistajasta riippumatta.

(Verkon suojaus -toiminto ei ole tällä hetkellä saatavilla Chrome OS -laitteille.)

Milloin Verkon suojaus -toiminto on päällä?

Verkon suojaus -toiminto on päällä oletuksena Android-älypuhelimien ja -tablet-laitteiden ExpressVPN-sovelluksessa. Android TV:llä toiminto voidaan ottaa käyttöön manuaalisesti.

Kun Verkon suojaus -toiminto on päällä, verkkoliikenne pysäytetään heti, kun VPN-yhteys katkeaa. Näet tällöin viestin, jossa lukee ”Ei voida yhdistää”, ”Yhdistetään” tai ”Yhdistetään uudelleen”.

Viesti, jossa lukee “Ei voida yhdistää”.

Android-älypuhelimien ja -tablet-laitteiden ExpressVPN-sovellusta käyttäessäsi näet lisäksi seuraavan järjestelmäviestin:

Järjestelmäviesti, jossa lukee “Ei voida yhdistää”.

Vaihtoehtosi ovat seuraavat:

• Yritä uudelleen: VPN yrittää yhdistää uudelleen.
  • Poista internet-esto: voit käyttää internettiä ilman VPN:ää.

Android TV ei tue järjestelmäviestejä. Voit Android TV:n sovelluksen asetuksista tarkistaa, onko Verkon suojaus -toiminto päällä ja estääkö ExpressVPN-sovellus internet-liikenteen.

Laita Verkon suojaus -toiminto päälle tai pois päältä

Seuraa näitä vaiheita laittaaksesi Verkon suojaus -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Valitse sovelluksessa Menu icon.> Asetukset > Verkon suojaus.
  2. Laita Estä internet, kun yhdistäminen tai uudelleenyhdistäminen VPN:ään ei onnistu -valinta päälle tai pois päältä.
    Laita Estä internet, kun yhdistäminen tai uudelleenyhdistäminen VPN:ään ei onnistu -valinta päälle tai pois päältä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Miten Android-järjestelmäasetukset toimivat?

ExpressVPN tukee myös täydellistä vuotosuojausta (kaikki internet-liikenne pysäytetään) Android-järjestelmäasetusten kautta Android 8.0 -käyttöjärjestelmässä (tai sitä uudemmassa versiossa). Kun tämä asetus on päällä:

• pääsy internettiin estetään kokonaan (jopa silloin, kun VPN on kytketty pois päältä manuaalisesti)
  • sovelluskohtaisen yhdistämisen asetukset ja pääsy paikallisiin laitteisiin poistuvat käytöstä automaattisesti.

Kyseinen toiminto:

• ei ole saatavilla Android TV:llä tai Fire TV:llä
  • ei välttämättä ole saatavilla tiettyjen valmistajien laitteilla (esim. Huawei).

Android-järjestelmäasetusten kytkeminen päälle tai pois päältä

Seuraa näitä vaiheita ottaaksesi toiminnon käyttöön tai pois käytöstä Android-järjestelmäasetusten kautta (yleispätevä ohje useimmille Android-laitteille):

1. Napauta sovelluksessa Menu icon. > Asetukset> Verkon suojaus.
  2. Napauta tekstiä ”Androidin asetuksissa”.
    Napauta “Androidin asetuksissa”.
  3. Napauta ponnahdusviestissä ANDROIDIN ASETUKSET.
    Napauta “ANDROIDIN ASETUKSET”.
  4. Jos ExpressVPN on listattuna, napauta sen vierestä löytyvää Settings icon.-kuvaketta.
  5. Laita valinnat VPN aina päällä ja Estä yhteydet ilman VPN:ää päälle tai pois päältä. (Jos olet laittanut Estä yhteydet ilman VPN:ää -valinnan päälle, napauta Laita päälle.)
    Napauta “Laita päälle”.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Mikä suojauksen muoto sopii minulle?

Verkon suojaus -toiminnon käyttäminen on yleisesti suositeltavaa, sillä se:

• tarjoaa sinulle riittävän suojan
  • auttaa sinua käyttämään sovelluskohtaista yhdistämistä ja paikallisia laitteita tavalliseen tapaasi
  • auttaa sinua käyttämään internettiä (Androidin järjestelmäasetukset pysäyttävät internet-liikenteen jopa silloin, kun VPN on kytketty pois päältä manuaalisesti).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.