Get ExpressVPN on Android.
Vil du ha ExpressVPN på din Android?
Se appen for Android
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Står du fast og trenger litt hjelp?
Snakk med et menneske

Et VPN hjelper deg med å sikre og anonymisere nettverkstrafikken din. Nettaktiviteten din er kanskje ikke sikker lenger hvis VPN-et ditt plutselig blir frakoblet.

ExpressVPN-appen har en funksjon for å beskytte nettverket, som blokkerer internettrafikk hvis VPN-et faller ut. Flere alternativer er tilgjengelige i Androids systeminnstillinger.

Viktig: Hvis du har generelle tilkoblingsproblemer, kan du se på andre feilsøkingsveiledninger.

I de fleste tilfeller trenger du ikke å endre noen innstillinger i ExpressVPN-appen for å bruke nettverksbeskyttelse. Funksjonen er aktivert som standard på de fleste Android-enheter og gir tilstrekkelig beskyttelse av nettrafikken.

Hvis du ønsker full beskyttelse av internettrafikken din, kan du aktivere en funksjon via Androids systeminnstillinger, som gir deg full databeskyttelse. Vær oppmerksom på at denne funksjonen ikke er tilgjengelig på Android TV og Fire TV.

Hopp til …

Hvordan fungerer ExpressVPNs nettverksbeskyttelse?
Hvordan fungerer Androids systeminnstillinger?
Hvilken innstilling for beskyttelse bør jeg bruke?

Hvordan fungerer ExpressVPNs nettverksbeskyttelse?

Hvis VPN-et ditt plutselig faller ut, kan internettrafikken din bli utsatt for tredjeparts avlytting. ExpressVPNs nettverksbeskyttelse blokkerer all internettrafikk helt til VPN-tilkoblingen din er gjenopprettet.

Når nettverksbeskyttelse er aktivert, vil den ikke forstyrre delt tunnelering eller tilgang til lokale enheter. Selv om VPN-et uventet kobles fra, kan du fremdeles få tilgang til appene du har valgt til ikke å bruke VPN. Du vil imidlertid ikke få tilgang til appene du valgte til å bruke VPN. Les mer om nettverksbeskyttelse for Android.

Merk: Funksjonen for nettverksbeskyttelse vil ikke blokkere internettilkobling hvis VPN-et er koblet fra manuelt.

Nettverksbeskyttelse er tilgjengelig på:

• ExpressVPNs app for Android (versjon 7.0 og nyere)
  • Alle versjoner og produsenter av Android-mobilenheter

(Nettverksbeskyttelse er for øyeblikket ikke tilgjengelig på Chrome OS-enheter.)

Når er nettverksbeskyttelse aktiv?

Nettverksbeskyttelse er aktivert som standard i ExpressVPNs Android-app på mobil og nettbrett. Nettverksbeskyttelse aktiveres manuelt for Android TV-er.

Når den er aktivert, blokkerer nettverksbeskyttelsen internettilgang så snart VPN-tilkoblingen din faller ut. Du vil da se meldingen «Kan ikke koble til», «Kobler til» eller «Kobler til på nytt».

En melding som sier «Kan ikke koble til».

For ExpressVPNs Android-app på mobil eller nettbrett vil du også se dette systemvarselet:

En systemvarsling som sier «Kan ikke koble til».

Du har følgende alternativer:

• Prøv på nytt: VPN-et vil prøve å koble til på nytt.
  • Fjern blokkering av internett: Du vil få tilgang til internett uten bruk av VPN-et.

Android TV støtter ikke systemvarsler. For Android TV kan du sjekke om nettverksbeskyttelse er aktivert og om ExpressVPN-appen blokkerer internettilgangen i appens innstillinger.

Aktiver eller deaktiver nettverksbeskyttelse

For å aktivere eller deaktivere nettverksbeskyttelse:

1. I appen, velg Meny-ikon.> Innstillinger > Nettverksbeskyttelse.
  2. Blokker internett når tilkobling eller gjentilkobling til VPN ikke er mulig til av. For å aktivere den, slå den på.Toggle “Block internet when unable to connect or reconnect to VPN” on or off.