Get ExpressVPN on your router.
Brug for en VPN til din router?
Henvis en ven nu

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter en VPN på din Xiaomi-router med L2TP-protokollen.

Det er ikke nødvendigvis alle ExpressVPN-placeringer, der er tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser.

Vigtigt: L2TP tilbyder ikke kryptering og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer.

Trinene nedenfor blev testet på Mi Wi-Fi. Hvis du ikke kan følge nedenstående trin, da din enheds interface ser meget anderledes ud, skal du kontakte ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.

Gå til sektion

1. Find dine ExpressVPN-loginoplysninger
2. Konfigurér din Xiaomi-router
3. Forbind til en VPN-serverplacering
Fjern forbindelse til en VPN-serverplacering

Find dine ExpressVPN-loginoplysninger

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-loginoplysninger og trykke på Log ind.

Enter your account credentials, then click "Sign In."

Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din e-mail.

Til højre skal du vælge L2TP/IPsec.

Click "L2TP/IPsec."

Dette vil vise dig dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser rundt om i verden.

This will show you your username, password, and a list of server addresses around the world.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge disse oplysninger til opsætningen senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Konfigurér din Xiaomi-router

Skriv miwifi.com i din browsers adresselinje for at få adgang til routerens administrationspanel.

Hvis adressen til din routers adminpanel tidligere er blevet ændret, og du ikke kan huske den, kan du finde den under din enheds indstillinger.

Log ind med routerens administratoradgangskode.

Sign in with your router admin password.

Tryk på Avanceret > VPN.

Click “VPN.”

Klik på Tilføj tjeneste. Indtast følgende oplysninger:

• Navn: Indtast et navn, der hjælper dig med at genkende din VPN-forbindelse. For eksempel: ExpressVPN LA.
  • Protokoltype: Vælg L2TP.
  • Server: Indtast serveradressen, som du fandt tidligere.
  • Brugernavn: Indtast brugernavnet, som du fandt tidligere.
  • Adgangskode: Indtast adgangskoden, som du fandt tidligere.

Tryk på Gem.

Enter the details for the L2TP VPN configuration, then click “Save.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Forbind til en VPN-serverplacering

Ved siden af L2TP VPN-forbindelsen, som du lige har oprettet, skal du trykke på Opret forbindelse.

Next to the L2TP VPN connection you just created, click “Connect.”

Når du er forbundet, skal du klikke på fanen QoS Traffic Manager øverst. Klik på Ændr under Internetbåndbredde.

Indtast følgende detaljer:

• Upload: Indtast 999.
  • Download: Indtast 999.

Tryk på OK.

Set both “Upload” and “Download” to 999, then click “OK.”

Tjek din placering og IP-adresse for at bekræfte, at VPN-forbindelsen fungerer.

Bemærk: Hvis du ønsker, at din router skal oprette forbindelse til VPN’en, når den er tændt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Opret forbindelse automatisk, når enheden er tændt.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til en VPN-serverplacering skal du trykke på Avanceret > VPN. Tryk på Afbryd ved siden af L2TP VPN-forbindelsen.

Next to the L2TP VPN connection, click “Disconnect.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.