stuck need help

Brug for hjælp til at forbinde?

Tal med et menneske
connection help

Brug for hjælp til at forbinde?

Tal med et menneske

Bemærk: Nogle hjemmesider blokerer IP-adressen på VPN-udbydere, inklusive ExpressVPN. Det kan ofte løse problemet at forbinde til en anden ExpressVPN-serverplacering. Selvom vi ikke kan garantere, at en specifik side altid vil være tilgængelig, når du opretter forbindelse til vores tjeneste, så foreslår, vi at du kontakter vores support for råd.

Denne guide er for brugere, der har oprettet forbindelse til ExpressVPN, men som har problemer med at komme ind på visse hjemmesider.

Inden du fortsætter, bør du tjekke, at du bruger den nyeste version af ExpressVPN-appen. Følg så de følgende trin:

1. Hvis du er på en mobil enhed, skal du slå din enheds placeringsindstillinger eller placeringstjenester fra, inden du opretter forbindelse til VPN’en.
    For iOS-enheder skal du klikke på Indstillinger > Privatliv > Placeringstjenester. Slå Placeringstjenester fra. Klik på Sluk for at slå placeringstjenester for alle apps fra.
    For Androidenheder skal du åbne Indstillinger. Klik på Placering. Øverst slå Brug placering fra.
  2. Klik på TIL-knappen for at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering. For de bedste resultater skal du oprette forbindelse til en placering i et land, hvor der er adgang til den hjemmeside, du gerne vil ind på.
  3. Tjek din IP-adresse for at sikre din forbindelse til VPN-placeringen.
  4. Prøv at tilgå hjemmesiden igen. Hvis den stadig er blokeret, eller hvis du møder en proxyfejl, så prøv at oprette forbindelse til en anden VPN-placering. For adgang til populære hjemmesider og tjenester, kontakt ExpressVPN-support for VPN-serveranbefalinger.

Nogle tjenester vil også bede om at kende din placering.

A location request prompt.

Hvis du ser denne notifikation, og du bruger Mac eller Windows, så brug ExpressVPN-browserudvidelsen til at skjule og/eller din geografiske placering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.