Get started with ExpressVPN.
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå

Denne veiledningen viser deg hvordan du laster ned og installerer ExpressVPN-appen på enheten din.

Nedlastings- og installasjonsstegene varierer for ulike enheter. Se avsnittet som tilsvarer enheten din nedenfor.

Jeg vil bruke ExpressVPN på:

Merk: For å bruke ExpressVPN, må du ha et aktivt ExpressVPN-abonnement.

Laste ned og installere ExpressVPN på Windows, Mac eller Linux

1. Logg på kontoen din

Gå til ExpressVPN-kontooversikt. Hvis du blir bedt om det, skriv inn ExpressVPN-legitimasjonen din og klikk logg på.

Skriv inn innloggingsdetaljene dine, og klikk «Logg inn».

Skriv inn aktiviseringskoden som er sendt til e-posten din.

2. Last ned VPN-appen

Trykk på last ned-knappen for å få ExpressVPN-appen for operativsystemet ditt.

Fra kontrollpanelet ditt, klikk «Last ned for Mac».

Hold dette nettleservinduet åpent. Du trenger aktiveringskoden for konfigurasjonen senere.

Klikk på aktiveringskoden i boksen for å kopiere den.

3. Konfigurer VPN-appen

Se konfigurasjonsinstruksjonene for:

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for øyeblikkelig assistanse.

Tilbake til toppen

Laste ned og installere ExpressVPN på Android

Følgende steg gjelder for Android-mobilenheter og Android-baserte enheter som Chromebook.

1. Last ned VPN-appen

Søk etter ExpressVPN i Google Play Butikk, Galaxy Store eller Huawei Store. Trykk på installer.

Viktig: Hvis du ikke får tilgang til Google Play Butikk, Galaxy Store eller Huawei Store på Android-mobilenheten din, last ned APK direkte på enheten.

2. Konfigurer VPN-appen

Se konfigurasjonsinstruksjonene for ExpressVPN for Android.