Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN-sovellus ladataan ja asennetaan eri laitteisiin.

Lataamisen ja asentamisen ohjeet riippuvat käyttämästäsi laitteesta. Valitse alta käyttämäsi laitteen ohje.

Haluan käyttää ExpressVPN:ää:

Huomaa: Jotta voit käyttää ExpressVPN:ää, tarvitset voimassa olevan ExpressVPN-tilauksen.

ExpressVPN:n lataaminen ja asentaminen Windowsille, Macille tai Linuxille

1. Kirjaudu tilillesi

Siirry ExpressVPN-tilisi yleisnäkymään. Syötä pyydettäessä kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa "Kirjaudu sisään".

Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

2. Lataa VPN-sovellus

Klikkaa Lataa-painiketta, niin saat ExpressVPN-sovelluksen asennustiedoston laitteellesi.

Klikkaa "Lataa Macille" tilisi yleisnäkymässä.

Pidä tämä selainikkuna auki. Tarvitset aktivointikoodia myöhemmin asennuksen aikana.

Klikkaa laatikossa olevaa aktivointikoodia kopioidaksesi sen leikepöydälle.

3. Asenna VPN-sovellus

Valitse alta käyttämäsi laitteen asennusohje:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n lataaminen ja asentaminen Androidille

Seuraavat ohjeet on tarkoitettu Android-mobiililaitteille sekä muille Android-pohjaisille laitteille, kuten Chromebookille.

1. Lataa VPN-sovellus

Etsi ExpressVPN Google Play Kaupasta, Galaxy Storesta tai Huawei Storesta. Napauta Asenna-painiketta.

Tärkeää: Jos et pääse Google Play Kauppaan, Galaxy Storeen tai Huawei Storeen mobiililaitteellasi, lataa sovelluksen APK-tiedosto.

2. Asenna VPN-sovellus

Katso ExpressVPN:n asennusohjeet Androidille.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n lataaminen ja asentaminen iOS:lle

1. Lataa VPN-sovellus

Etsi ExpressVPN App Storesta. Napauta HAE.

Napauta "HAE".

Tärkeää: Jos et löydä ExpressVPN:ää App Storesta, sinun tulee vaihtaa App Storen sijainti sellaiseen maahan, missä ExpressVPN on saatavilla.

2. Asenna VPN-sovellus

Katso ExpressVPN:n asennusohjeet iOS:lle.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN lataaminen ja asentaminen reitittimiin

Tärkeää: ExpressVPN on mahdollista asentaa tiettyihin Asuksen, Linksysin ja Netgearin reitittimiin.

Katso, miten lataat ja asennat ExpressVPN:n yhteensopivaan reitittimeesi.