Denne veiledningen vil forklare hvordan du sier opp ExpressVPN-abonnementet ditt før abonnementet løper ut.

Viktig: Du kan ikke kansellere abonnementet ditt i ExpressVPN-appen.

Hopp til…

Abonnement som betales med kredittkort eller PayPal
Abonnement som betales med Bitcoin eller Paymentwall
Abonnement som betales via Apple-appen
Abonnement som betales via Google Play-appen

Abonnementer som betales med kredittkort eller PayPal

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Velg Mitt abonnement fra menyen til venstre og trykk deretter Endre abonnementsinnstillinger.
  3. Klikk på Administrer innstillinger.
  4. På siden for Automatisk fornyelse, velg Slå av automatisk fornyelse,og følg deretter veiledningene til du ser «Abonnementet ditt har blitt kansellert».

Etter at du har slått av automatisk fornyelse, vil du ikke bli fakturert for en ny abonnementssyklus. Du kan fortsatt bruke ExpressVPN til siste dag av abonnementssyklusen din.

Viktig: Kunder som bruker PayPals IPN-tjeneste vil måtte avslutte IPN også.

Lær hvordan du fornyer abonnementet ditt.