In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw ExpressVPN-abonnement annuleert vóór de vernieuwingsdatum.

Belangrijk: u kunt uw abonnement niet annuleren in de ExpressVPN-app.

Spring naar…

Abonnementen gekocht met een creditcard of PayPal
Abonnementen gekocht met Bitcoin of Paymentwall
Abonnementen via Apple in-app aankopen
Abonnementen via Google Play Store in-app aankopen

Abonnementen gekocht met een creditcard of PayPal

1. Log in op uw ExpressVPN-account.
  2. Selecteer Mijn abonnement in het linkermenu en vervolgens Abonnementsinstellingen bewerken.
  3. Op de pagina Instellingen voor automatische verlenging selecteert u Automatische verlenging uitschakelen en volgt u de aanwijzingen totdat u “Uw abonnement is geannuleerd” ziet.

Nadat u de automatische vernieuwing heeft uitgezet, zal u niet gefactureerd worden voor een volgende abonnementscyclus. U kunt ExpressVPN nog steeds gebruiken tot de laatste dag van uw abonnementscyclus.

Belangrijk: Indien u PayPal’s IPN-dienst heeft gebruikt voor uw ExpressVPN-abonnement, dient u ook IPN te annuleren.

Ontdek hoe u uw abonnement kunt verlengen.

Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor ondersteuning.

Terug naar boven

Abonnementen gekocht met Bitcoin of Paymentwall

Aangezien abonnementen die met Paymentwall of Bitcoin zijn gekocht niet automatisch worden verlengd, hoeft u uw abonnement niet handmatig op te zeggen.

Ontdek hoe u uw abonnement kunt verlengen.

Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor ondersteuning.

Terug naar boven

Abonnementen gekocht via de App Store

Abonnementen via de App Store in-app aankopen worden automatisch verlengd na afloop van het abonnement. Leer hoe u uw abonnement kunt annuleren.

Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor ondersteuning.

Terug naar boven

Abonnementen via de Google Play Store

Abonnementen via de in-app aankopen in de Google Play Store worden automatisch verlengd na afloop van het abonnement. Kom erachter hoe u uw abonnement kunt annuleren.

Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor ondersteuning.