router

Need a VPN for your router?

Get ExpressVPN Now
refer a friend

Love ExpressVPN? Want a free month?

Refer a Friend Now

Als u thuis al een aangesloten Linksys router hebt kunt u de ExpressVPN app voor routers instellen om een extra laag van veiligheid en anonimiteit aan uw internet toe te voegen.

NB: Onderstaande stappen gelden alleen voor de volgende Linksys router modellen:

• Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys EA6200

Als u een van bovenstaande routers hebt aangeschaft via FlashRouters, raadpleeg dan hier de installatiestappen.

Als u een van bovenstaande routers hebt gekocht bij een andere aanbieder dan FlashRouters en hij is nog niet ingesteld, raadpleeg dan de installatiestappen voor WRT1200, WRT1900, WRT3200, of EA6200.

Als u een andere router gebruikt kunt u de handmatige installatiestappen raadplegen.

Ga naar:

De ExpressVPN app voor Linksys routers downloaden
De ExpressVPN app instellen op uw Linksys router
Met een andere serverlocatie verbinden

De ExpressVPN app voor uw Linksys router downloaden

1. Log in op uw ExpressVPN account.
  2. Klik op Meer apparaten instellen.window meer apparaten instellen
  3. Selecteer aan de linkerkant Router en in het dropdown menu rechts en het model van uw Linksys router .router selecteren op instelpagina
  4. Klik op Firmware downloaden. Kopieer of noteer ook uw activatiecode, later in het instelproces hebt u die nodig.Kopieer de activatiecode voor de ExpressVPN router app.

Hulp nodig? In geval van problemen kunt u voor instant ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app instellen op uw Linksys router

Zorg er allereerst voor dat uw Linksys router correct is ingesteld, en verbonden met het internet.

1. Log in op uw router admin bedieningspaneel op www.linksyssmartwifi.com. Voer als gebruikersnaam in “admin” en klik dan op Inloggen.inloggen op het linksys router dashboard
  2. Kies Verbindingen.Klik op Verbindingen op het Linksys dashboard
  3. Klik onder Router Firmware Update – Handmatig op Bestand kiezen en upload de ExpressVPN firmware die u net hebt gedownload.Bestand kiezen in het Linksys router Verbindingen scherm
  4. Klik op Start en volg de instructies om de aangewezen update uit te voeren. Tijdens dit proces zal uw router opnieuw opstarten.linksys klik op start
    Belangrijk: Als u eerder de naam en het wachtwoord van uw wifi-netwerk hebt veranderd na het instellen van uw Linksys router, zal het instellen van de ExpressVPN app zowel uw netwerknaam als het wachtwoord terugzetten naar standaard. Na het instellen van de ExpressVPN app is de naam van uw wifi-netwerk daarom LinksysXXXXX. Het wachtwoord kunt u vinden op de sticker onder op uw router.
  5. Maak verbinding met uw router via wifi of kabel en ga dan naar www.expressvpnrouter.com.
  6. Klik op Aan de slag om het instelproces te starten.
  7. Plak uw ExpressVPN activatiecode en maak dan verbinding met een VPN locatie.

Hulp nodig? In geval van problemen kunt u voor instant ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Met een andere serverlocatie verbinden

Als u verbinding wilt maken met een andere serverlocatie klikt u op de locatiekiezer.

Klik op de locatiekiezer.

Zoek in de beschikbare locaties en klik dan op een locatie om verbinding te maken.

Serverlocaties doorzoeken in de ExpressVPN router app.

U kunt ook de zoekbalk gebruiken om te zoeken naar een locatie om mee te verbinden. Klik op een locatie om ermee te verbinden.

Naar locaties zoeken in de ExpressVPN router app.