Contact ExpressVPN Support if you need help.
Nu hulp nodig?
Use ExpressVPN on your devices.
Moeten uw account instellingen veranderen?
Mijn account beheren

Wanneer u een ExpressVPN account koopt, geeft u een e-mail adres op dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot uw account (behalve voor iOS gebruikers; zij kunnen een ExpressVPN account kopen via de App Store).

Als u bent vergeten welk e-mail adres hoort bij uw ExpressVPN account of als u het e-mail adres wilt veranderen, neem dan contact op met de ExpressVPN helpdesk om uw e-mail adres te bevestigen, of dien per e-mail een verzoek in om het te veranderen.

Zorg ervoor dat u uw account informatie en betalingsinformatie klaar hebt liggen voor de verificatie, voordat u contact opneemt met de ExpressVPN helpdesk.