get started expressvpn

Wat kunt u met een VPN?

Laten zien
get started expressvpn

5 manieren om uw VPN te gebruiken

Nu bekijken

Deze gids toont u hoe u uw activatiecode voor de ExpressVPN apps kunt vinden en gebruiken.  Hier kunt u ook instructies vinden voor gebruikers waarvan de activatiecode is verlopen.

Wanneer u al ExpressVPN gebruiker bent, kunt u nog steeds het verzoek krijgen uw activatiecode opnieuw in te voeren wanneer:

• U de ExpressVPN app op een nieuw apparaat gaat installeren
  • U eerder op uw bestaande apparaat hebt uitgelogd uit de ExpressVPN app
  • U eerder de ExpressVPN app hebt gede-installeerd van uw apparaat en het nu opnieuw wilt installeren
  • Uw eerdere activatiecode is verlopen

Spring naar hoofdstuk

Stap 1: Inloggen op uw account
Stap 2: “ExpressVPN installeren” aanklikken
Mijn activatiecode is verlopen

Stap 1: Inloggen op uw account

Inloggen op uw ExpressVPN account.

Voer uw ExpressVPN gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik of tik op INLOGGEN.

sign in to expressvpn

Hulp nodig? Neem voor instant hulp contact op met het ExpressVPN Ondersteunings Team

Terug naar boven

Stap 2: Uw activatiecode vinden

Onder”Actieve abonnementen”, ziet u uw activatiecode staan.

your activation code

Hulp nodig? Neem voor instant hulp contact op met het ExpressVPN Ondersteunings Team

Terug naar boven

Mijn activatiecode is verlopen

Bij het invoeren van uw activatiecode kunt een foutmelding zien zoals bijvoorbeeld:

Deze activatiecode is verlopen of onjuist. Log alstublieft in op onze website om uw correcte activatiecode te verkrijgen en probeer het nog eens.

Deze fout kan de volgende oorzaken hebben:

• uw netwerk blokkeert activaties
  • het systeem staat ingesteld op de verkeerde datum of tijd
  • uw antivirusprogramma of firewall

Om de fout op te lossen kunt u contact opnemen met ExpressVPN Support Team en direct geholpen worden.