To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Hvis du vil ændre din IP-adresse til et andet land, så vil denne guide vise dig hvordan du vælger den rigtige VPN-serverplacering.

ExpressVPN har tusindvis af servere i dusinvis af placeringer, verden rundt. Se en komplet liste over VPN-serverplaceringer.

Forudgående tjek

Hvis du ser en fejlbesked i stil med
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
når du prøver at få adgang til visse hjemmesider og tjenester, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Hvad vil du gøre?

Få adgang til TV-programmer, film, spil, live-streams, sport eller live-programmer fra et bestemt land
Undgå censur hvor du er
Få en sikker og privat forbindelse
Få de hurtigste downloadhastigheder

Få adgang til TV-programmer, film, spil, live-streams, sport eller live-programmer fra et bestemt land

For at få adgang til indhold fra et bestemt sted, opret forbindelse til en VPN-serverplacering i dit ønskede land.

Fra din app, åben Placeringsvælgeren.

Klik for at åbne Placeringsvælgeren.

Brug søgefeltet til at finde din ønskede placering. Dobbeltklik på en placering for at oprette forbindelse til den.

Du kan også kigge den følgende liste igennem:

• Anbefalet: Anbefalede placeringer er baseret på hvor du befinder dig geografisk, kombineret med data fra forbindelsessucceser, kundebrug og hastighed.
  • Alle: Kig ExpressVPN’s serverplaceringer verden rundt igennem, sorteret efter region (Stillehavsasien, Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika).
  • Nylige: Få øjeblikkelig adgang til dine favorit VPN-serverplaceringer.

Bruger du Linux? Se instruktioner for Linux.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Undgå censur hvor du er

Brug Smart Location funktionen i appen til at bruge Facebook, Google, Skype, og VoIP-tjenester i Asien og Mellemøsten.

Smart Location vælger automatisk den hurtigste VPN-placering for dig, baseret på anonyme data såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Klik på Smart location.

Bruger du Linux? Se instruktioner for Linux.

Læs mere om Smart Location her.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

• Tilbage til toppen

Få en sikker og privat forbindelse

For en sikker og privat forbindelse, brug appens Smart Location funktion, som automatisk vælger den hurtigste VPN-serverplacering for dig, valgt udfra anonyme data såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Klik på Smart location.

Bruger du Linux? Se instruktioner for Linux.

Lær mere om Smart Location her.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Få de hurtigste downloadhastigheder

For at få de hurtigste downloadhastigheder, opret forbindelse til en ExpressVPN serverplacering i det land som du gerne vil downloade fra. Hvis der er flere ExpressVPN serverplaceringer i det land, så opret forbindelse til den der er nærmest.

Du kan også tage ExpressVPN hastighedstesten for at identificere den hurtigste VPN-serverplacering til dine behov.

Bemærk venligst at de underliggende årsager der påvirker forbindelseshastighed hele tiden ændrer sig. Kontakt ExpressVPN support hvis du har brug for mere hjælp.