Deze handleiding laat je zien hoe je automatisch invullen gebruikt. Automatisch invullen bespaart je tijd en moeite door automatisch je inlog- en andere gegevens (zoals creditcards of bankpassen) in te vullen op websites en diensten. Je kunt je gemakkelijker aanmelden bij je accounts of betalingen doen, met slechts een klik of tik, zonder dat je je gegevens handmatig hoeft in te voeren.

Belangrijk: automatisch aanvullen voor credit- of bankpasgegevens is beschikbaar in de ExpressVPN-app voor Android en zal op een later tijdstip beschikbaar zijn in de ExpressVPN Chrome-browserextensie.

ExpressVPN Keys Chrome-extensie:

1. Klik op het inlogscherm of de inlogpagina waarvoor je inloggegevens hebt opgeslagen.
  2. Klik op het veld voor de gebruikersnaam of het wachtwoord.
  3. Klik op de inloggegevens die je wilt aanvullen.

Als automatisch invullen het niet doet, kun je deze pagina voor probleemoplossen raadplegen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

ExpressVPN voor Android:

Je moet eerst de functie automatisch invullen in Android inschakelen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de ExpressVPN-app.
  2. Tik op het tabblad Opties.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Automatisch invullen van inloggegevens inschakelen. (Als je deze optie niet ziet, heb je er al eerder voor gekozen om ExpressVPN Keys de Android de functie automatisch invullen te laten gebruiken.)
  5. Volg de instructies.

Zodra dit is ingesteld, kun je je creditcard- of bankpasgegevens automatisch invullen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de inlogpagina of het inlogscherm waarvoor je inloggegevens hebt opgeslagen.
  2. Tik op het veld van de gebruikersnaam, het wachtwoord of de kaart.
  3. Tik op het inlogscherm boven het toetsenbord of het ExpressVPN-pictogram om andere inloggegevens of een andere kaart te gebruiken.

Aanbevolen inloggegevens weergeven wanneer geblokkeerd

Je kunt je automatisch voorgestelde inloggegevens creëren in plaats van er eentje uit de lijst te kiezen. Volg onderstaande stappen:

1. Open de ExpressVPN-app.
  2. Tik op Opties > Instellingen.
  3. Tik op Veiligheid.
  4. Schakel Aanbevolen inloggegevens weergeven wanneer geblokkeerd in.

Als automatisch invullen het niet doet, raadpleeg dan deze pagina voor probleemoplossen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

ExpressVPN voor iOS:

Je moet eerst de functie automatisch invullen in iOS inschakelen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op Wachtwoorden.
  3. Tik op Wachtwoorden voor automatisch invullen.
  4. Tik op ExpressVPN om het in te schakelen.
  5. Tik op iCloud Keychain om het uit te schakelen.

Zodra het instellen voltooid is, kun je Autofill gebruiken door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de inlogpagina of het inlogscherm waarvoor je inloggegevens hebt opgeslagen.
  2. Tik op het veld van de gebruikersnaam of het wachtwoord.
  3. Tik op de inloggegevens boven het toetsenbord of het ExpressVPN-pictogram om andere inloggegevens te gebruiken.

Als automatisch invullen het niet doet, raadpleeg dan deze pagina voor probleemoplossen.