Get ExpressVPN on your router.
Brug for en VPN til din router?
Få ExpressVPN nu
Refer a friend to use ExpressVPN.
Elsker du ExpressVPN? Vil du have en gratis måned?
Henvis en ven nu

Denne side besvarer almindelige spørgsmål for ExpressVPN ti routere.

For at konfigurere ExpressVPN på din router, skal du læse den relevante routervejledning.

Gå til:
Opsætning af din router
Hvordan finder jeg min routers standardadgangskode?
Hvordan ændrer jeg routerens administratoradgangskode?
Hvordan får jeg adgang til routerens indstillinger?
Hvordan tilslutter jeg min router til min internetudbyders modem eller router?
Hvilke netværkskonfigurationer understøttes?

Beskyttelse af dine enheder
Hvor mange enheder kan forbindes til routeren?
Kan jeg vælge, hvilke enheder der er beskyttet af VPN’en?
Hvordan indstiller jeg en statisk LAN-IP for en enhed?
Hvordan fjerner jeg en inaktiv enhed fra routeren?
Hvorfor vises nogle enheder to gange på mit kontrolpanel?
Hvordan identificerer jeg unavngivne enheder på mit dashboard?
Kan jeg konfigurere et gæste-wi-fi-netværk?
Har Aircove Network Lock?

Brug af din router
Hvordan verificerer jeg, at VPN’en fungerer korrekt?
Hvordan tester jeg hastigheden på min internetforbindelse?
Hvordan ændrer jeg wi-fi-navn og -adgangskode?
Hvordan deler jeg 2,4 GHz og 5 GHz wi-fi-netværk?
Hvordan opdaterer jeg ExpressVPN-firmwaren?
Hvordan genstarter jeg min router?
Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg automatisk genstart?
Hvad indikerer LED-lamperne på forsiden af Aircove?
Hvordan slukker jeg aktivitetslys?
Kan jeg bruge en USB-C powerbank som strømkilde til Aircove Go?

Avancerede indstillinger
Hvordan konfigurerer jeg port forwarding?
Hvordan konfigurerer jeg dynamisk DNS?
Hvordan konfigurerer jeg en statisk WAN-IP?
Hvordan kan jeg konfigurere brugerdefineret DNS?
Hvordan kan jeg nulstille min router til standardindstillingerne?
Hvorfor kontakter min router uventede domæner?

Opsætning af din router

Hvordan finder jeg min routers standardadgangskode?

Du kan ofte finde routerens standardloginoplysninger på etiketten, der er trykt på bagsiden eller bunden af routeren. Få mere at vide om at finde standardloginoplysningerne på bestemte Asus-, Linksys-, Netgear- og Aircove-routere.
Tilbage til toppen

Hvordan ændrer jeg routerens administratoradgangskode?

Du kan ændre routerens administratoradgangskode ved at gå til dit routerdashboard og gå til Avancerede indstillinger > Routerindstillinger. Hvis du har glemt din router-administratoradgangskode, skal du nulstille din router.
Tilbage til toppen

Hvordan tilgår jeg routerens indstillinger?

Du kan tilgå din routers indstillinger ved at gå til expressvpnrouter.com i en webbrowser på en enhed, der er tilsluttet routeren. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan tilslutter jeg min router til min internetudbyders modem eller router?

Du kan forbinde din ExpressVPN-router til din internetudbyders modem eller router ved at forbinde et LAN-kabel fra LAN-porten på din internetudbyders modem eller router til “WAN”- eller “Internet”-porten på din ExpressVPN-router.

Alternativt, hvis din router er en ExpressVPN Aircove Go, kan du bruge dens Wi-Fi Link-funktion til at forbinde den til en anden routers wi-fi-netværk for at få trådløs internetadgang. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvilke netværkskonfigurationer understøttes?

Der er flere måder at opsætte din ExpressVPN-router på. Du kan forbinde din ExpressVPN-router til et andet wi-fi-netværk, til en Ethernet-switch, eller bruge den som en del af et mesh-netværk. Du kan også bruge den med wi-fi-forlængere og endda kæde flere ExpressVPN-routere sammen. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Beskyttelse af dine enheder

Hvor mange enheder kan tilsluttes routeren?

Du kan tilslutte så mange enheder, du vil, til routeren. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Kan jeg vælge, hvilke enheder der er beskyttet af VPN’en?

Som standard er alle enheder, der er forbundet til din router, beskyttet af VPN’en. Hvis du ønsker, at nogle enheder ikke skal bruge VPN’en eller modtage en internetforbindelse, kan du bruge funktionen Enhedsgruppe og oprette en ny enhedsgruppe uden VPN-beskyttelse eller internettet og tildele enheder til den. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan indstiller jeg en statisk LAN-IP på en enhed?

Gå til expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til routeren. Vælg den enhed, du vil angive en statisk LAN-IP for, og rediger /span>enhedens IP-adresse-field. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan fjerner jeg en inaktiv enhed fra routeren?

Du kan fjerne en enhed med disse trin:

1. Gå til expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til routeren.
  2. Vælg den enhed, du vil fjerne, og vælg derefter Nulstil enhedsindstillinger.

Enheden vil blive fjernet fra dashboardet efter 24 timer, eller hvis du genstarter routeren.
Tilbage til toppen

Hvorfor vises nogle enheder to gange på mit dashboard?

Hver enhed har en MAC-standardadresse, der bruges af routere til at identificere den på et netværk. Hvis den bruger en randomiseret MAC-adresse i stedet for standardadressen, kan det medføre, at den vises mere end én gang på dit routerdashboard. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan identificerer jeg unavngivne enheder på mit dashboard?

Du kan bekræfte, om den unavngivne enhedspost tilhører din enhed ved at sammenligne de sidste seks cifre i enhedsposten med enhedens MAC-adresse. Få mere at vide om, hvordan du finder din enheds MAC-adresse.
Tilbage til toppen

Kan jeg konfigurere et gæste-wi-fi-netværk??

Det er i øjeblikket ikke muligt at oprette et separat gæste-wi-fi-netværk. Du kan dog bruge funktionen Enhedsgrupper, som giver dig mulighed for at oprette en ny gruppe, som du kan tildele dine gæster. Bemærk! Alle enhedsgrupper er stadig forbundet til det samme lokale netværk. Få mere at vide.

Tilbage til toppen

Har Aircove Network Lock?

Ja, Network Lock-funktionen er indbygget i din Aircove. Hvis forbindelsen til din VPN afbrydes, aktiveres Network Lock for at deaktivere al internettrafik. Dette beskytter din IP-adresse og andre følsomme oplysninger mod at blive afsløret. Din sikre internetadgang genoptages, når din VPN igen er forbundet. Du kan ikke slå Network Lock fra manuelt på Aircove.

Tilbage til toppen

Brug af din router

Hvordan kan jeg bekræfte, at VPN’en fungerer korrekt

Du kan bruge ExpressVPN’s IP-adresseværktøj for at bekræfte, at VPN’en fungerer korrekt. Hvis din VPN er forbundet korrekt, vil der stå, at du opretter forbindelse fra din VPN-placering i stedet for din faktiske placering. Hvis du f.eks. befinder dig i Japan, men er forbundet til en amerikansk VPN-server, vil IP-adresseværktøjet vise, at du opretter forbindelse fra USA Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan kan jeg teste hastigheden på min internetforbindelse?

For at tjekke din internetforbindelses hastighed kan du bruge et online værktøj som Ookla Speedtest. Få mere at vide om, hvordan du tester VPN-hastigheder. </span >
Tilbage til toppen

Hvordan ændrer jeg navn og adgangskode på mit wi-fi?

Gå til expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til routeren. Gå til Netværksindstillinger > Wi-fi-indstillinger. Derfra kan du ændre dine indstillinger såsom netværksnavn, adgangskode, kanal, WPA3-sikkerhed og synlighed. Få mere at vide om, hvordan du vælger de optimale wi-fi-indstillinger.
Tilbage til toppen

Hvordan deler jeg 2,4 GHz- og 5 GHz wi-fi-netværk?

Gå til expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til routeren. Gå til Netværksindstillinger > Wi-fi-indstillinger, og vælg Separat 2.4GHz og 5GHz wi-fi. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan opdaterer jeg ExpressVPN-firmwaren?

Som standard installerer din ExpressVPN-router automatisk alle tilgængelige opdateringer dagligt kl. 4.00. Hvis du vil opdatere din router manuelt, kan du downloade den nyeste firmware fra expressvpn.com/latest#router. Derefter skal du gå til dit routerkontrolpanel og derefter navigere til Avancerede indstillinger > Softwareopdatering for at installere firmwaren. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan genstarter jeg min router?

Du kan genstarte routeren på to måder:

• Mulighed 1: Tilgå expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til routeren, og vælg Genstart router fra sidebjælken.
  • Mulighed 2: Tænd for routeren på en slukket stikkontakt på væggen eller brug af afbryderkontakten på routeren, hvis der er en.

Tilbage til toppen

Hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere automatisk genstart?

Du kan slå automatisk genstart til eller fra ved at tilgå expressvpnrouter.com i en webbrowser på enhver enhed, der er tilsluttet routeren. Gå til Avancerede indstillinger > Routerindstillinger, og vælg Genstart routeren dagligt kl. 4:00.
Tilbage til toppen

Hvad indikerer LED-lamperne på forsiden af Aircove?

Når de blå og hvide LED-lys på forsiden af Aircove er aktiveret, kan de hjælpe dig med at forstå din routers tilstand:

ScenarioLED-status
Opstart af AircoveDet hvide lys blinker
Internet (WAN) ikke tilsluttetDet blå lys blinker
Internet (WAN) tilsluttetDet hvide lys er tændt konstant
Genstart af AircoveDet blå lys er tændt konstant, derefter blinker det hvide lys
Nulstilling til fabriksindstillinger
(hold nulstillingsknappen nede under opstart)
Det hvide lys blinker 1 gang, derefter blinker det blå lys 4 gange
Når lyset skifter fra blåt til hvidt, kan nulstillingsknappen slippes
.
Nulstilling til fabriksindstillinger
(hold nulstillingsknappen nede under normal drift i mere end 5 sekunder)
Det hvide lys blinker indtil nulstillingsknappen slippes.
Derefter blinker det hvide lys 1 gang, og det blå lys blinker 4 gange, mens indstillingerne nulstilles.

Tilbage til toppen

Hvordan slår jeg aktivitetslyset på Aircove fra?

For at slå LED-aktivitetslyset på Aircoves fra, skal du gå til Avancerede indstillinger > Routerindstillinger og derefter vælge Aktivitetslys.
Tilbage til toppen

Kan jeg bruge en USB-C powerbank som strømkilde til Aircove Go?

Du kan bruge en USB-C powerbank som strømkilde til Aircove Go, men da Aircove Go ikke understøtter PD-protokollen, skal din powerbank levere 5V ved 3A. For at opnå den bedste ydeevne anbefaler vi, at du bruger Aircove Go med den medfølgende strømadapter.

Afhængigt af din opsætning og brug kan en powerbank, der leverer 5V ved 2A, også fungere, men vi anbefaler den ikke.

Der er mange forskellige mærker og modeller af powerbanks på markedet, og de kan variere i kvalitet og ydeevne. Hvis den første powerbank, du prøver, ikke ser ud til at fungere som forventet, foreslår vi derfor, at du prøver en anden.

Bemærk! Vi anbefaler, at du udelukkende bruger powerbanken til Aircove Go. Nogle powerbanks kan kortvarigt afbryde alle tilsluttede enheder, når du tilslutter en ny enhed, og det vil tvinge din Aircove Go til at genstarte.

Tilbage til toppen

Avancerede indstillinger

Hvordan konfigurerer jeg port forwarding?

Gå til Avancerede indstillinger > Port forwarding på dit routerdashboard. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan konfigurerer jeg dynamisk DNS?

Gå til Avancerede indstillinger > Dynamisk DNS på dit routerdashboard. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan konfigurerer jeg en statisk WAN-IP?

Gå til Netværksindstillinger > Internetindstillinger på dit routerdashboard, og vælg Statisk IP som din forbindelsesprotokol. Få mere at vide om statiske IP’er og andre måder at oprette forbindelse til din internetudbyder på.
Tilbage til toppen

Hvordan kan jeg konfigurere brugerdefineret DNS?

Du kan indstille brugerdefinerede DNS-servere, der skal bruges, når VPN’en afbrydes ved at tilgå dit routerdashboard og gå til Netværksindstillinger > Internetindstillinger. Få mere at vide.
Tilbage til toppen

Hvordan kan jeg nulstille routeren til standardindstillingerne?

• Mulighed 1: Fra dit routerdashboard skal du gå til Avancerede indstillinger > Sikkerhedskopiér og gendan, og vælg Nulstil alle routerindstillinger.
  • Mulighed 2: Find nålehulsknappen til nulstilling på bagsiden af din router. Brug en papirclips til at holde knappen nede i ~10 sekunder, indtil tænd/sluk-lyset begynder at blinke, og slip derefter knappen.

Tilbage til toppen

Hvorfor kontakter min router uventede domæner?

ExpressVPN-routere kontrollerer regelmæssigt en række domæner for at registrere eventuelle problemer med internetforbindelse:

• http://connectivity-check.ubuntu.com
  • http://connectivitycheck.android.com
  • http://connectivitycheck.gstatic.com
  • http://developers.google.cn
  • http://maps.gstatic.com
  • http://mt0.google.com
  • http://www.google.cn
  • http://www.airport.us
  • http://www.ibook.info
  • http://www.itools.info
  • http://www.thinkdifferent.us
  • http://fedoraproject.org
  • http://www.msftncsi.com