The ExpressVPN router.
Installer ExpressVPN på din router på få minutter med vores interaktive guide.
Kom i gang

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på Asus-routere.

Bemærk: De nedenstående trin gælder kun for disse Asus-routermodeller:

• RT-AC68U
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

Sørg for, at du bruger den korrekte firmware til hver model, ellers vil installationsprocessen ikke fungere. For andre routermodeller skal du se instruktioner til manuel routeropsætning.

Vigtigt: Installation af tredjeparts-firmware, såsom ExpressVPN til routere, kan ugyldiggøre din garanti. Kontakt producenten, hvis dette er et problem.
Hop til…
1. Download ExpressVPN-firmwaren
2. Tænd din router
3. Install firmwaren
4. Slut din router til internettet
5. Konfigurer ExpressVPN på din router

1. Download ExpressVPN-firmwaren

Download firmwaren på ExpressVPN-siden. Vælg modellen til din Asus-router i rullemenuen.

Klik på Download firmware.

Select your router, then click "Download Firmware."

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge aktiveringskoden til opsætningen senere.

Keep this browser window open. You will need the activation code for the setup later.

Hvis du vil installere ExpressVPN på en eksisterende router, skal du fortsætte med at installere ExpressVPN-firmwaren.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Tænd din router

Vigtigt: Hvis du i øjeblikket bruger en anden router, anbefaler ExpressVPN at tilføje Asus-routeren som en sekundær router i dit eksisterende netværk. Hvis du ønsker at erstatte din eksisterende router med ExpressVPN-routeren, anbefaler vi, at du konfigurerer Asus-routeren som en sekundær router, før du fjerner din primære router.

Hvis du installerer ExpressVPN på en eksisterende router, skal du fortsætte til installation af ExpressVPN-firmwaren.

Hvis du installerer ExpressVPN på en ny router, skal du følge disse trin nedenfor:

1. Fastgør antennerne til den nye router.
  2. Tilslut den til en strømkilde, men tilslut den ikke til internettet. Hvis du vil bruge den nye router som en sekundær router, skal du placere den i nærheden af din eksisterende router.
  3. Tænd for den nye router.
  4. Vent, indtil routerens strømindikator viser en solid bjælke.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Install firmwaren

Vigtigt: Installation af ExpressVPN-firmwaren fjerner din routers nuværende indstillinger, såsom dit wi-fi SSID og din adgangskode. Du kan når som helst vende tilbage til standard firmwaren.

Indtast IP-adressen til routerens adminpanel i din browsers adresselinje. Som standard er dette 192.168.1.1 (du kan også finde den i enhedens indstillinger).

Du bliver bedt om at logge ind. Indtast dit Asus router-dashboards brugernavn og adgangskode. (Standard login/adgangskoden er admin/admin.)

Sign in to the Asus admin with your admin username and password.

Bemærk: Skriv din wi-fi-adgangskode, nogle gange vist som PIN-kode, da du bliver bedt om at indtaste det senere.

Klik på Administration> Firmwareopgradering på sidepanelet.

Click “Firmware Upgrade.”

Klik på Upload, og vælg derefter den ExpressVPN firmware .trx-fil, du downloadede tidligere.

Click “Upload” to upload the ExpressVPN firmware.

Når firmwareopgraderingen er afsluttet, vil skærmen læse: “Firmwareopgraderingen er udført. Genstart (din Asus-routermodel) manuelt.”

Genstart din router manuelt.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Opret forbindelse til internettet

Tilslut din enhed til routeren enten via kabel eller wi-fi.

For at oprette forbindelse via wi-fi skal du finde netværket ASUS_ (modelnavn __ (revision) (for nogle hardware: Broadcom_Northstar) og indtaste den adgangskode, der findes på din router.

Hvis du bruger en ny router, der vil blive brugt som en sekundær router, skal du slutte den til internettet ved at tilslutte den ene ende af et Ethernet-kabel til dets blå port og den anden ende af kablet til din eksisterende router.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

5. Konfigurer ExpressVPN på din router

Du føres til ExpressVPN-router dashboardet. Hvis du ikke kan se det, skal du gå til www.expressvpnrouter.com. Klik på Kom i gang og følg instruktionerne.

Når opsætningen er afsluttet, skal du huske dit wi-fi-navn, din adgangskode og din routeradgangskode.

Make a note of the important information after the setup is complete.

Din router er nu forbundet til ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.